Gå til innhold

LabUni1337

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

Innlegg skrevet av LabUni1337

  1. Sinitus1990 skrev (På 31.3.2024 den 11:33 PM):

    Hvorfor det? Fordi spillkarakteren ikke ser ut som en mutert ork slik som i de fleste AAA spill for tiden? Hovedpersonen er faktisk basert på en scan av en sørkoreansk modell. Jeg syntes det er kult at det endelig kommer et spill helt uten mikrotransaksjoner, fra en utvikler som faktisk liker spill og setter spilleren og bra gameplay i fokus. Har spilt demoen og den var faktisk gøy. Jeg ser frem til dette spillet.

    Kos deg 😂

  2. Guybrush 3pwood skrev (16 timer siden):

    Et av tidenes beste spill for min del men jeg har spilt gjennom det 4 ganger allerede, to på ps3 og to på ps4( remastered) så kommer aldri til å kjøpe dette for fullpris men spiller det kanskje gratis når det en gang kommer til PS plus premium. Gir de ikke mere penger...
    For de som ikke har spilt det så er dette absolutt verdt det vel og merke. Gled dere

    Du gir de jo mer penger ved å spille det på ps+ extra/premium indirekte. De får penger fra sony som igjen kommer fra pengene du betaler for abonnementet. 
     

    Men enig med deg om at jeg heller aldri kommer til å gi de mer penger for dette direkte. Venter på ps+ utgaven… teit å kjøpe et spill 3 ganger. Har allerede ps3 og ps4 versjonen (dumt det også egentlig 😅)

  3. BigZ12 skrev (8 timer siden):

    Jeg fikk som du ser ny vifte, Delta tror jeg. (men vet ikke, kan være NMB også selvsagt)
    Veldig fornøyd med den nye. Nidec var fryktelig irriterende. 

    Tusen takk for svar 😊 Skal høre med komplett! Kjedelig da. Helt ny nå i går, men de bruker fremdeles nidec viftene eller så har jeg bare fått en som noen har levert tilbake og de har pakket om igjen…

  4. Mulig dette har blitt tatt opp før her i tråden, men ser det er 455 sider... Beklager hvis dette er tatt opp før!

    Fikk min PS5 i dag og slo den på, men ble veldig skuffet da den lager en litt høyfrekvent virre lyd. Den lyden er ikke så høy mens den står i hjem skjermen, men hvis jeg starter ett spill, så hører jeg litt mer sus fra viften og den virre lyden (litt høyfrekvent) blir MYE sterkere. Det er IKKE coil whine (det har jeg mye kjennskap til fra før av med skjermkort til pc). 

    Er dette normalt? Eller skal den være dønn stille? Noen andre som opplever dette?

    UPDATE: Har søkt litt og tror kanskje jeg har modellen med fan type B (nidec). Kan det stemme? Er det fler som har denne? Eventuelt byttet og fått ny som er bedre?

  5. -LI3CWULZ skrev (13 timer siden):
    Knafsen9091 skrev (17 timer siden):

    Ikke så rart. Noe mer woke serie er det vel bare Sandman som kan matche… 

    Skal ikke så mye til for at noe blir woke for deg ser det ut som. Hva gjorde serien woke om jeg tør spørre, at Wesker var svart? Litt redd for å vekke macho udyret i deg egentlig.

    Du svarer jo på ditt eget spørsmål… Du klarer nok å tenke deg frem til resten selv da 👍

    • Liker 1
  6. Siesta-mann skrev (26 minutter siden):

    Beklager, forsøker bare å være konstruktiv og hjelpsom jeg! Jeg vet ikke om "norske læringsressurser". Folk som lærer seg koding pleier ikke å behøve oversatt litteratur.

    Har du sjekket her? https://www.kidsakoder.no

    Det går bra :) den siden har jeg sett før, men litt for barne fokusert. Hadde håpet jeg kunne finne noe norske bøker eller video ressurser.

×
×
  • Opprett ny...