Gå til innhold

platium

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av platium

  1. cd`en fungerer helt fint, ingen riper. Har også prøvd installasjonen fra harddisk, men er det samme da også.

     

    Mulig det er biosen og/eller chipset driveren? Men det anbefales å installere nyeste chipset driveren før man legger inn nyeste bios, og jeg er jo ikke i windows så får vell ikke lagt inn chipset driveren? Eller er det noen muligheter?

     

    Kanskje jeg skal putte i en hd med windows ferdig installert, sjekke om jeg kommer meg inn i windows og får lagt inn siste bios og chipset driver. Så prøve og installere på nytt.

  2. Hei hei!

     

    Noen som har hatt dette problemet med Asus A8N-SLI Deluxe?

     

    Prøver å installere windows xp med sp2 på en 200gb s-ata disk, men kommer bare blå skjerm under installeringen og har prøvd ut en ata-100 disk også. Det er vell flere som har hatt dette problemet, men hva gjør det. Får ikke installert windows, veldig kjipt. :hmm:

     

    Er det nødvendig og installere noe under oppstarten av installeringen ? altså trykke f6 for å installere noen kontrollere?

     

    Når installeringen kopierer over filer til installasjonen, så kommer det av og til kunne ikke kopiere den og den filen. Tenker dette var noe med cdrommen, men har prøvd å installere fra harddisk også, det ble bare enda mere "kunne ikke kopiere fil" meldinger.

     

    Takker for hjelp på forhånd!

  3. Har hørt at det kommer mye dårlig blekk fra inkclub, det som anbefales er at man bruker rensepatroner. Uansett om man bruker uorginalt eller orginalt blekk. Gjerne mellom hver gang man skifter blekk patroner og når dyprens av skriverhodet ikke fungerer.

     

    Rensepatroner er patroner fyllt med rensemiddel til skriverhodet, settes enkelt i ved å skifte ut de vanlige med disse og da blir skriverhodet renset for stivnet blekk osv. Har i hvertfall alltid fungert bra med meg. Håper dette kan løse problemer nevnt ovenfor. Og kanskje jeg burde notere med at blekket jeg har brukt er kjøpt hos dinskriver.no, det er ikke noe jalla blekk.

  4. Hei

     

    Er det noen her som hver så snill å forklare meg forskjellen på Cocoa og Objectiv-C? Hvordan jeg kan lære det? Jeg finner ingen bøker om det på norsk og finner ingen norske tutorials på internett. Jeg kan jo så klart bruke noen engelske, men finner minimalt om "Cocoa".

     

    Eneste jeg vet er at programmerings språket brukes til applikasjoner i Mac OS X, og er ikke bakoverkompatibelt med Mac OS 9.

     

    Jeg blir veldig glad om noen kan hjelpe meg her altså, dette har jeg prøvd å finne lenge nå. Jeg har en engelsk tutorial og den er grei den, men om jeg kunne ha funnet en grei bok eller tutorial om "Cocoa" på norsk så hadde det vært kjempe bra. Er veldig interessert i dette språket, det jeg vil oppnå er å utvikle applikasjoner til Mac OS X -> eller framtidige Apples opprativsystemer.

     

    Takker for all hjelp :)

×
×
  • Opprett ny...