Gå til innhold

Lfcfan123

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lfcfan123

  1. Lofotfrøken skrev (2 timer siden):

    Jeg skjønner hva du mener 🙂 Jeg har også forhåndsbestilt, så er vel samme bestillingen vi har. Hvis du går inn på bestillingen din å finner sporingsnummeret, kopierer det og bare limer inn på posten.no, så burde det stå der om det skal leveres rett hjem. Jeg tror ikke det endres underveis. Jeg mener hvis det ikke står noe om hjemlevering så kommer det mest sannsynlig til posten 🙂

    Sjekket bestillingen min nå, var ikke klar over at sporingsnr var klart🤣 det står at den blir levert til en hentested nært meg, så da ser det ut som at alt er bra.

    • Liker 1
  2. Lofotfrøken skrev (1 time siden):

    Jeg har aldri hatt hjemleveranse da, men bestilt mye fra cdon opp gjennom årene. Får det ikke plass i postkassa må det hentes på posten (bring) Jeg vil tro at om det blir hjemleveranse, skal det stå informasjon om det. Bare for å se hva som kom opp søkte jeg med sporingsnummeret nå på posten sin nettside, og det står at det skal leveres på et hentested. Angående hvilket postkontor som velges, velger man vel det selv når man bestiller? Kommer kanskje litt an på butikkene, er ikke hver gang jeg gjør det tror jeg 😅 Men tror det er mest med post nord faktisk. 

    Har liksom ikke fått noe mulighet å velge hvilket postkontor som man for eksempel kan gjøre på komplett, på cdon når jeg bestillte var det bare å skrive inn sin hjemadresse pluss postnr, kundeservice sir bare leveringen er koblet til postnummeret, så hvem vet hvor den blir levert😅 er litt avhengi av at den kommer til postkontor å ikke «helt hjem» hvis du skjønner.

    • Liker 1
  3. Drop D skrev (1 time siden):

    Jeg forhåndsbestilte horizon og fjernkontroller bundelen fra cdon. (Litt dyrt, men ville ha fjernkontrolleren uansett, spillet selger jeg bare på finn.) 

    Står at den blir lansert den 30.04.22. er det virkelig til å tro? Forhåndsbestillingen er fortsatt åpen nå, og jeg vet ikke helt om de har nokk ps5'er til å sende alle forhåndsbestillingene på lanseringsdatoen de har gitt ut.

    Snakket med kundeservicen til cdon om når vi får ps5, med svaret så er det ikke noe som indikerer på at dem ikke har nok, som jeg har lest langt tilbake i denne tråden så er det ingen som har sagt at dem ikke har fått på realisen..

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  4. Ephrus skrev (På 14.4.2022 den 19.10):

    Er du heldig så har du den før mnd er slutt😉

    Jeg ser på det som 50/50 sjangs om de er utsolgt eller ikke. Har hendt før at de stenger salget på kvelden og så er salget tilbake neste dag. Så for dere som er sent ute, se igjen i morgen

    Folk her sier at dem får inn den 30, håååper at det kan komme tidligere, ivertfall at vi faktisk får denne realisen.. hva tror du?

×
×
  • Opprett ny...