Gå til innhold

laettis

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av laettis

  1. 35 minutes ago, Lofotfrøken said:

    Da var jakten over for min del. Noe som tok bare 5 uker, og jeg tenkte det kunne ta månedsvis. Var jo lettere enn jeg trodde. Var mange onlinebutikker jeg ikke tenkte på som selger ps5 😅 Så takk for hjelpen dere her inne 🤗 

    Må si det samme selv. Skal hente min idag, og det tok ikke mer enn 5 dager fra bestilling til mottagelse. Hadde jeg ikke vært her hadde jeg nok aldri fått tak i en. Så takk til alle som gidder å si fra til tross for at de mest sannsynlig har fått tak i en for lenge siden. Nå er det bare legge den ut for salg for 10,000kr på finn.no!

    J/K =D

    • Liker 2
  2. 17 hours ago, intenzo said:

    Min bestilling fra Elkjøp kommer i alle fall i 3 pakker. Fikk kontrolleren som en pakke i går, PS5 i dag, og spillet kommer i morgen. Bor i Oslo og betalte for ekspresslevering.

    Da kom hentemelding for PS5 også. Ikke verst. Den kom 29.april slik det sto i bestillingen :-) hvis det er 3 pakker så har altså spillet ikke blitt sendt enda. 

    • Liker 1
  3. 43 minutes ago, ItsAlexa said:

    Den vises sånn i elkjøp sporing, men i posten så er den ekstra kontroller med egen sporing :)

    Var å henta pakken som hadde ankommet. Var ikke spillet, var kontrolleren hehe. Så hvis ikke spillet er med i pakken med PS5n som kommer enten imorgen eller på mandag, så ser det ut til at Horizon er det siste som ankommer. Interessant. Ikke at jeg hadde planer om å spille Horizon uansett, men merkelig at spillet skal være det siste som kommer. 

    • Innsiktsfullt 1
  4. 5 hours ago, Shadze said:

    Bundle med dualsense og forbidden west fra elkjøp kommer i 3 forskjellige forsendelser. Men alle mine er på vei , klar for henting senere idag regner jeg med 

    Merkelig, min er i 2.

    Står at PS5 + ekstra dualsense kommer sammen og Forbidden Horizon for seg selv.

    Spillet har allerede ankommet, mens PS5 pakken ser ut til å være her først på mandag. Jeg vet dog ikke om dette stemmer før jeg har hentet pakken, men pakken er på 6,9kg. Har bare fått 2 sporingsnummer sålangt. En for spillet og en for PS5.

  5. 49 minutes ago, fjs said:

    Den linken fungerte visst ikke, men det gjør denne. Ingen bundle dog, kun PS5 discversjon til de som vil ha!

    https://www.netonnet.no/art/gaming/spillogkonsoll/playstation/playstation-konsoll/sony-playstation-5/1020350.15693/

     

    EDIT: Står at de har den inne på lager, men det er ingen kjøpeknapp, så da regner jeg med det er tomt og det ikke har blitt oppdatert...

  6. 44 minutes ago, Lfcfan123 said:

    Noen som bestillte fra cdon bundle som har fått beskjed om at den er på tur? Altså at den fysisk er på lastebil, har fått sporingsnr å alt det dær, å meldig fra posten at den er «snart» på vei, altså at den er forhåndsmeldt

    Kjøpte ikke fra cdon, men har du fått alt det da er den på vei. De sender ikke ut sporingsnr. og melder fra til Posten hvis ikke den er klar. Dette gjelder absolutt alt som sendes. 

    • Liker 1
  7. 56 minutes ago, Shadze said:

    Noen som har fått sin bundle med dualsense fra elkjøp sendt enda ? 

    Nei, men ser at det har blitt registrert hvor den shippes fra: 

    "Leveres til hentested: El-Giganten Logistik, DC Jönkö" - Jeg tror det er herfra de sender de fleste varer som bestilles (hvis jeg husker rikitg fra mine tidligere bestillinger fra Elkjøp). Ting som de ikke har fysisk i butikken. Muligens de shippes idag eller imorgen.

  8. 4 minutes ago, Underkiller said:

    What....

    Mulig de har flere batches som kommer inn med ulike leveringsdatoer? Ikke vet jeg. Vi får da se om datoen jeg fikk som estimert leveringstid stemmer. Jeg går utifra at datoen stemmer....? :-)

    Forøvrig, det er godt mulig at da de la ut linken idag tidlig at det var noen kanselleringer fra den forrige rundent for ca. en uke siden og at det er disse som shippes nå.

  9. Just now, laettis said:
    2 hours ago, Dragonlove said:

    PlayStation 5 (2021) - Elkjøp (elkjop.no)

     

    PlayStation 5 selges i bundle med PS5 DualSense trådløs kontroller (hvit) og Horizon Forbidden West (PS5) (verdi 1548,-). Gjelder så langt lageret rekker. Produktene kan ikke returneres separat.

    TAKK! Endelig betalt og bestilt og ankommer 29.april! Digg! :-) CDON hadde visst fått inn flere selv, men den bundle med fjernkontroll vil jeg ikke ha! 

    Her er fra CDON: https://cdon.no/spill/playstation-5-standard-horizon-remote-94729388

     

×
×
  • Opprett ny...