Gå til innhold

TheInfamous

Medlemmer
  • Innlegg

    485
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TheInfamous

  1. Dette har jeg faktisk tenkt en del på, og foretrakk 100% A før og snudde omså fra B hvis jeg var hos noen..

    MEN, her er faktisk en faktor som kan veie mer eller mindre enn ren foretrekking; Nemlig en hygienisk faktor!

     

     

    Når man er ferdig med runde en av tørkingen, og skal hente mer papir (A), så kan man ha bakterier på fingrene som kan sette seg på på papiret under det du tar tak i ved A metoden. Dette blir da dratt med bak og setter seg på vegg/ holder og på papiret som blir dratt rundt. Ved ferdig opphold kan det da være bakterier på papiret som f.eks brukes til å snyte nesen o.l. og det vil fortsette å være pga. det setter seg på flaten bak rullen.

     

    Mens ved B så trekker man rett ned og bort og holder seg kanskje lettere borte fra papir og vegg (særlig med dorullholder pga. papiret er ikke inntil veggen)? Diskuter!

     

    (Er selvfølgelig ikke snakk om store mengdene, og man er stort sett borti både her og der på rullen når et ark ikke henger pent ut og klart til bruk. Og om dette faktisk er nok/ ville være nok til å gi noe smitte av bakterier etc. vet jeg ikke.)

  2. Ja for vanlig film har jo for vane og lage bra fantasy filmer. Ender sikkert med alt ser jævlig jalla ut og plastikk armor. Nei ville heller hatt anime gitt.

     

    grøsser av tanken på at jeg har sett Dungeon And Dragons

     

    Uff, tror egentlig dette kan bli jævla dårlig. Altså, det kommer til å bli veldig vanskelig å få ting til å se ordentlig ut, hvordan skal de lage til Orcs og elfs osv osv. Hvordan ska spells bli og armor. Skal mye til for å få alt til å se bra ut. Så er det jo selve filmatiseringen og faren for at Sam Raimi kommer til å bruke masse CGI.

     

    Ja, LotR var jo elending og dårlig laget.....

     

     

    NOT!

  3. Hadde første forsøk på General Veszax i kveld. Den fighten er et sant h***vete some healer. Når vi endelig klarer å finne en taktikk som passer oss så bestemmer serverhamsteret seg for å slacke og halve raidet får 500-1000ms latency og lag spikes. Endte til slutt opp med ett besteforsøk på 20%. Blergh! :wallbash:

     

    Bra tank og uretarderte ranged så krever det ikke all verdens healing.

  4. Hei!

    Har en Fujitsu Siemens Esprimo Mobile v6505, noen mnd gammel.

    Har d-link som router.

    Følgende problem har oppstått før, men denne gangen fungerer ikke noe føles det som.

    Jeg hadde pcen med meg på jobb, der jeg koblet opp mot ett offentlig nettverk. Nå får jeg ikke koblet meg opp på hjemmenettverket. Når jeg velger koble til, kommer ikke trådløst nettverk opp som ett alternativ engang. Maskinen forteller meg at det ikke er installert nettverkskort, noe som jo bare er tull, siden jeg var koblet opp trådløst for bare noen timer siden. Drivere skal også være i orden.Når jeg trykker Fn+F1 (knapp for å slå på trådløst nettverk), kommer kun alternativer for bluetooth opp. Wlan og utms er markert i grått, og kan ikke røres. Jeg får koblet opp med kabel.

    Kan dette ha noe å gjøre med at jeg var koblet opp mot offentlig nettverk tidligere?

    Noen som har peiling?

  5. Trener stort sett hele overkroppen- skuldre/ rygg/ armer. Men tror kanskje du bør satse på å bokse uten manualer. Og heller trene styrke på andre, mer kontrollerte måter.

     

    Denne "øvelsen" presser nok rygg, og overkroppen generelt for mye ved tunge vekter- vil nok bli en del "kasting" av armene og bruk av momentum som igjen gir dårlig trening og stress/ slitasje. Ved evt. bruk av så lite vekt at du unngår dette vil det nok gi (for) lite/ ingen effekt.

     

     

    Edit: leif

  6. ...Ikke problemer med forsikring..

    ...19 med 30% bonus og betaler om lag 18 000 i året med delkasko.

     

    Vel, noen ville kalle det et problem :!:

     

     

    Til trådstarter: Hvis dette er en standard Supra må du huske det er ingenting nært hva du ser i blader og i film etc. angående utseende og ytelse.

  7. Siden du bor i blokk er dette noe jeg syns du må finne deg i. IKKE dunk i gulvet det fører bare til problemer for deg selv. Han har sex og det har du ingen rett til å nekte han, men å dunke i vegger eller tak er noe han kan klage på. hvis du ikke takler at det er lytt og man bor litt innpå hverandre i blokk så bør du nok kjøpe deg hus.

     

    P.S valeriana forte er et naturlig legemiddel som kan brukes som sovemiddel uten bivirkninger reseptfritt er det også

     

    Altså, for det første skal det være stille etter 23.00. Uansett type "bråk". Hvis ikke tidligere bestemt av borettslaget.

    Og ærlig talt, hadde du giddet ligge og prøve sove mens du hørte naboen stønne verre? det GÅR an å styre stemmebåndet, SÆRLIG når man bor tett innpå folk. Er vel ikke bare han som hører på som skal ta hensyn?

     

    OT: Henge opp lapp og dunke i veggen blir bare teit. Når det har, som det virker, foregått i lengre tid vil han ikke skjønne noe når du plutselig dundrer i veggen.

    Og trenger ikke dra inn resten av blokka, lapp i postkassa i så fall.

     

    Vær mann, ta kontakt og prat med den det gjelder.

  8. Reef-jentene hadde altfor stor "knekk" i korsryggen, og dermed altfor slappe muskler i øvre delen av bakside lår. Det ser bra ut tatt rett bakfra, men fra siden, og i virkeligheten, ser det helt "feil" ut. Det er faktisk utenfor min fatteevne at folk kan sette rumper som det på førsteplass.

     

     

    Tror nok de står sånn nettopp fordi det er rett bakfra, er nok heller en "struttepositur" enn noe annet..

  9. Vel, Blizz dreit seg jo ut med dette i TBC siden rimelig få hadde fått farmet Naxx tilstrekkelig. T1 og T2 ble stort sett byttet ut med de første greens og ihvertfall lenge før 70.

     

    Men, de har sagt dette har endret seg. Og som jeg ser i betaen så er det våpen som først blir byttet. Men man har fint T6/ Sunwell loot til 80 og enda litt til.

  10. Jeg bruker stort sett vann, på både stasjonære og bærbare systemer. Skrur det helt fra hverandre, og skyller det som skylles kan før jeg deretter tørker det godt. Vifter etc. med motor/strøm til renses med luft/Q-tips etc.

     

     

    Edit: skrur selvfølgelig ikke hele pcn fra hverandre og skyller ;)

×
×
  • Opprett ny...