Gå til innhold

NoNameNå

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NoNameNå

  1. Så en omstridt faktura på 80.000 ble først sendt til elklagenemda, de brukte over 1 år på et vedtak. Vedtaket støttet strøm selskapet, men kan ikke se at nemda har brukt dokumentasjon/bevis som jeg ettersendte til de. Jeg mener vedtaket er feil, elklagenemda har ikke rettslig bindende vedtak om jeg har skjønt dette riktig ?

    Men hva gjør jeg nå, ikke har jeg råd til advokat og ta saken for retten. Kan man føre sin egen sak der ? Kan jeg bli dømt til å betale strømselskapets advokat og saksomkostninger? 

    Fakturaen ble jo utsatt igjen og igjen i alle månedene imens elklagenemda behandlet saken, nå sier strømselskapet at jeg må betale renter for hver måned som nemda brukte på saken. Men er jo ikke min feil at nemda brukte månedsvis på å behandle saken, må jeg betale renter da ? 

    Hvis jeg lar fakturaen nå forfalle, kan strømselskapet sende til inkasso selvom jeg ikke er enige i faktura grunnlaget ? Siden elklagenemda mener fakturaen er rett, noe jeg fortsatt mener er feil da de nevner ikke bevisene jeg sendte inn, i sin vedtaks redegjørelse. 

    Kan strømselskapet sende namsmannen etter meg eller blir de tvunget til å ta saken til rettsak selv ? 

    Tjener akkurat for mye så får ikke gratis advokat. Aner ikke hva jeg skal gjøre her 😥

×
×
  • Opprett ny...