Gå til innhold

AUS

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AUS

  1. Irrelevant99 skrev (4 minutter siden):

    Ja ikke sant!.. Hvis jeg utfører det likt som hu på videoen og ikke får godkjent, kommer det til å friste å ta en «Karen», som i å ta frem videoen og klage. For det er jo faktisk dårlig i så fall. (Ja jeg er ikke så sterk, så sånne marginer teller mye😅)

    Hahaha ja men dønn! Er i samme båt at jeg ligger litt på kanten til å klare det tror jeg, så sånne ting teller😅

    • Hjerte 1
  2. Irrelevant99 skrev (På 21.5.2023 den 20.50):

    Noen som har vært på opptak som kan si om hvor strenge de er med hvordan man utfører lav bom. Ser for eksempel at på instruksjonsvideoen så ligger jenta på en sånn måte at armene har litt vinkel opp til bommen, altså ikke loddrett. Jeg merker veldig stor forskjell på om jeg ligger typ rett under bommen og har armene rett opp, kontra om jeg har kroppen litt «forbi» bommen, sånn at armene får litt vinkel. Er altså litt redd for at jeg kan ryke kun på grunn av små forskjeller i posisjonering😅 og blir bommen justert etter høyde (eller det vil si lenge på armer)?

    Jeg lurer også på samme! Men når hun har vinkel i videon så er det jo veldig rart å skulle bli tatt på det egentlig😅

    • Liker 1
  3. Hildebr0rvik skrev (På 18.1.2023 den 0.04):

    Hei!

    Søkte PHS i 2022 men kom ikke inn pga bomhev. Trente som bare rakkeren i fjor, og klarte 5-6 repetisjoner før opptaket, men på opptaket fikk jeg beskjed om at jeg hadde feil teknikk (bommen traff for lavt på brystet), og fikk derfor ingen godkjente repetisjoner. 

    Til dere jente som søker, hvordan trener dere opp mot bomhev? Føler jeg har begynt på scratch igjen og ikke er sikker på hvordan jeg skal bygge opp styrken fra 0reps til 3 godkjente. Sjekket ut stryekprogrammet til PHS i fjor, men synes ikke det var særlig målrettet mot bomhev. 

    Setter pris på svar!

    Ser at det her er litt sent svar, men jeg er egentlig ganske sikker på alle øvelser utenom bomhev! Per nå tar jeg høy roing på maskin, men har ikke fasilitetene til å få testet den skikkelige testen, så jeg håper egentlig bare det er nok😅 

×
×
  • Opprett ny...