Gå til innhold

aaeng

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av aaeng

  1. Synsvinkelen er veldig bra horisontalt. Vertikalt forandrer fargene seg litt når man ser ned på skjermen fra en unormael vinkel, ca 20-30 grader. Etterslep har jeg ingen erfaring med så det skal jeg ikke utale meg om, er nok ikke merkbart for meg som ikke spiller spill. Ser ikke noen forskjell på fargen med mørkblå bakgrunn...

  2. Hei! Fikk denne skjermen for to dager siden og er kjempefornøyd. Det at det er lite justeringsmuligheter har ikke vært noe negativt for min del. Skjermen har fått bra anmeldelser, veier ingen ting, ser bra ut, kan henges på veggen, har dvi og har ikke så verst pris heller.

     

    Hvis du har tenkt til å kjøpe den grå versjonen så kontakt meg, så får du den litt billigere. Jeg bestilte feil, skulle bestille sort i og med at kabinettet, tastatur osv er sort, og får heller ikke bytta det med norek fordi pakken er åpnet.

     

    Uansett, så anbefaller jeg skjermen :)

  3. """[21:12] <-Balkan-> Msn-messenger kommer att bli utslaget inom kort, servern är ej tillgänglig. belastningen av det nya msn 7.0 slår ut alla portar, därför ber vi er som använder 7.0 att avinstallera det så fort som möjligt så att servern kan läggas upp igen. msn-servern kommer succesivt att stängas av och kommer att vara avstängd för vissa i upp till 7 dagar, tack för ert samarbete! ni kan ju sprida de vidare så alla tröga puckon tar bort 7.0!!""""

  4. 19' tommere anbefalles ikke hvis du ikke har mye penger i lommeboka. De har like stor oppløsning som 17' og har tregere responstid... Jeg regner med at du hadde en crt skjerm fra før, så 17' tommer lcd skjerm vil virke større enn enn 17' tommer crt skjerm. Hvis du spiller mye vil jeg anefalle DVI tilkobling hvis du har den utgangen på skjerm kortet ditt. Jeg venter selv på denne skjermen. Den er anbefalt og fått bra resultater på hardware og hjemmepc. Jeg valgte den fordi den er billig, lett, kan henges på veggen og har DVI inngang. Men du burde nesten lese litt tester selv og se hva som passer deg best. Jeg skal bruke skjermen til multimedia, så Eizo skjermen passet meg bra... lykke til! :)

  5. Hei! Har bestilt inn deler til min nye shuttle sn85g4v2. Har bestilt AMD Athlon 64 3000+ som ikke er boxed. Trenger jeg en cpu som er boxed?...

    [url="https://prisguiden.no/vis_handlevogn.php?waggon_id=7927"]Min handlekurv[/url]. Skal ikke bruke pcen til spilling...

    Er veldig bekymra for tre ting,
    tempereatur
    støynivå
    og det å bygge PCen

    Har jeg noe å bekymre meg for?
    Må jeg ha en ekstra vifte? Isåfall hva er å anbefall?
    håper noen kan hjelpe meg :)
  6. Har tenkt til å kjøpe meg Leadtek WinFast PVR2000 tvkort, men det står at du trenger inngang lyd inn på hovedkort/lydkort, og det av typen hvor man før kobla cd-romen til for å få lyd av musikkcder. Er det noen som kan sjekke linken og se om pcen min har denne inngangen. Det står aux, men er ikke sikker på om det er riktig inngang.

×
×
  • Opprett ny...