Gå til innhold

Siljemaria95

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Siljemaria95

  1. laettis skrev (22 minutter siden):

    Merkelig av CDON å ta mellom 1500-1700kr mer for disc-versjonen enn alle andre store aktører som Power, Elkjøp, Komplett, Obs og t.o.m Maxgaming. Alle disse ligger på 5899 og 5999. Så kommer Cdon med 7499. Er dette for å unngå at scalpere kjøper og summen er reservert inntil betalingen får gjennom eller er faktisk prisen 7499?

    Jeg betalte 7499 på cdon for bundle med media kontroll og horizon forbidden west, fikk raskt tilbake pengene når jeg avbestilte. Jeg betalte 7697 for Elkjøp sin bundle med headset og gran turismo 7.

    • Liker 1
  2. Drop D skrev (4 timer siden):

    Jeg forhåndsbestilte horizon og fjernkontroller bundelen fra cdon. (Litt dyrt, men ville ha fjernkontrolleren uansett, spillet selger jeg bare på finn.) 

    Står at den blir lansert den 30.04.22. er det virkelig til å tro? Forhåndsbestillingen er fortsatt åpen nå, og jeg vet ikke helt om de har nokk ps5'er til å sende alle forhåndsbestillingene på lanseringsdatoen de har gitt ut.

    Mange (jeg inkludert) valgte å kansellere forhåndsbestillingen på cdon og kjøpte på Elkjøp istedet. Forhåndsbestillingen forsvant etter 1-2 dager når de først lanserte i påsken, men dukket opp igjen ettersom mange avbestilte😀 Så er nok derfor den nå er tilgjengelig igjen! 

    • Liker 2
  3. Shadze skrev (1 time siden):

    Skjønner ikke hvordan folk som har bestilt fra elkjøp får sin levert idag. Står at mitt headset er forventet imorgen. og pakken med ps5 har de kun mottatt informasjon om sending..

    Jeg valgte prioritert levering til postkontor, kosta 69 kr. Ps5 og headset skal komme idag, mens spillet får jeg på mandag ☺️

×
×
  • Opprett ny...