Gå til innhold

Blaz3r

Medlemmer
  • Innlegg

    1 576
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Blaz3r

  1.  

     

     

    er det mulig å slå av den memory limit greia i spillet ? setter jeg textures til high bruke jeg for mye minne i følge den og for ikke applyed settings.

    Om limiten ikke hadde vært der ville jo ytelsen ha gått rett i dass. Hva er poenget med det?

    fordi jeg vil styre sånt selv...i GTA IV var det mulig å slå av den mem limiten og sette høyere innstillinger og spille med fin flyt,

    12GB vram ftw :p

     

     

    ja 12 GB burde holde. men den mem greia i GTA er helt på vidda, står at jeg treger 6 gb, men har bare 2 gb. alikevel flyter spillet fint, 

  2.  

    er det mulig å slå av den memory limit greia i spillet ? setter jeg textures til high bruke jeg for mye minne i følge den og for ikke applyed settings.

    Om limiten ikke hadde vært der ville jo ytelsen ha gått rett i dass. Hva er poenget med det?

     

     

    fordi jeg vil styre sånt selv...i GTA IV var det mulig å slå av den mem limiten og sette høyere innstillinger og spille med fin flyt, 

  3.  

    Hvilke settings burde jeg bruke på graphics og advanced graphics?

     

    3-way sli nvidia asus 980 strix 

    32 gb ram

    i7 5930k 6-core 3,5 GHz

    vannkjøling

    windows 8.1 nyeste gta drivere

    Hvorfor i all verden må du spørre om det med den riggen? Max alt, done deal. Eventuelt bruk geforce experience hvis du er usikker.

     

     

    det heter skrytepost

    • Liker 7
  4. Utviklerene har sagt at det er mulig å låse opp for opptil 25 tiles!.. :)

    Har ikke greid å få helt eksakt tall på hvor stort landskapet er, står litt forskjellig rundt omkring på Paradox-forumet - det sies at det er omkring 36x36km!

     

    Èn tile er ca. like stor som det vi har blitt kvelt med i SimCity.

     

    Under ser du forøvrig 25 tiles tilgjengelig i map editoren. Dette er SVÆRT! :D

    cLpXAPJ.png

     

    ja dette er noe annet en sim city :p

  5.  

     

    Så irriterende som det er, så har jeg ikke merket stort av dette minnemengde problemet til 970, men det kan jo ha noe med at jeg spiller bare på 1080p. Yter godt i spillene jeg spiller utenom CS GO av en eller annen grunn. Noen som vet om en god driver for CS GO? Har litt stuttering i det spillet.

     

    Ellers overklokker skjermkortet kjempebra. Har hittil bare testet 200+ på GPU og 350+ på minnet og det går så det griner.

     

    har du på v sync i cs go ?

     

    Er det noen som V-syncer i CS? :p Neida, jeg vsyncer aldri, spesielt ikke cs. Ellers funker kortet fett! Er nok bare en dårlig driver for cs. Yter som det skal i andre spill som BF4/arma etc. Har også helt ok 3dmark score for min maskinvare.

     

     

    var nettopp derfor jeg spurte. for setter jeg på v sync i cs for jeg stutter og tearing. så kjører uten v sync der. men jeg bruker dog v sync med hell i fleste andre spill

  6. Yey, fikk mitt 970 etter en over en uke venting, fra netonnet...

     

    kort fortalt, tok ikke imot pakken og skrev skademelding til posten. Noen som vet hvordan dette fungerer i praksis? vil jeg få refundert pengene av netonnet eller posten, hva vil skje?

    (lager en egen tråd, tror jeg.) også på bursdagen min ;(

     

    selv om posten sikkert har klart og mose selve boksen selv, så var det ikke veldig bra pakket fra netonet med bare 1 lag med "luftpølser" på oversiden i boksen og ingenting på sidene eller under.

     

    rFbbRxQ.jpg

     

    Nk5fxUO.jpgIiIbGVK.jpg

     

    selve skjermkortet tar jo ikke skade av dette.

  7. Jeg er også gammel nok til å huske slike spill selv om jeg ikke var så interessert på den tiden. Langt mer interessert nå.

    Tror heller at du har gått i den gamle fella som heter nostalgi der du sier at alt var bedre før i tiden. Sånn er det ofte, og som regel er det feil.

    Gå tilbake og spill de spillene nå og se hvor bra de er?

     

    jeg spiller half life 2 enda. og far cry 1 har jeg ofte spilt om igjen. så har ikke noe med det å gjøre. ingen spill pr i dag har klart å overga historien til half life 2 f.eks. de eneste i dag som klarer å lage interesange spill er blizzard.

  8. Og når konsoller forsvinner hva tror du skjer med pengepungen til spillutviklerne da? Den blir til 1/5 sånn omtrent. Hva tror du skjer med spillene da?

    De blir lansert med kortere mellomrom? De blir mer omfattende? De blir billigere? Mindre bugs?

    Spill i dag er faktisk ganske billige. Noen spill til SNES og N64 kostet rundt 800 kroner og det er lenge siden. En ny stor tittel i dag koster cirka 500.

    Nå er de jo så heldig at de selger til 5 plattformer også inntil videre.

    3

    4

    360

    X1

    PC

    (Wii)

     

    jeg vet jo at konsoller ikke forsvinner. bar ønske tenking. men for 10-15 år siden da pc dominerte og konsoller var i en helt annen liga kom det flere gode spill. half life 2, far cry 1, doom 3, battlefield 1 og 2 var også bra. nå er det fifa 14 ? COD XX balttlefield XX. er ikke i nærheten av gamle klassikere.

    alt handler dessuten ikke om penger. jeg betaler gjerne 1000 kr for et spill hvis det er av half life 2 kvalitet.

  9. Så irriterende som det er, så har jeg ikke merket stort av dette minnemengde problemet til 970, men det kan jo ha noe med at jeg spiller bare på 1080p. Yter godt i spillene jeg spiller utenom CS GO av en eller annen grunn. Noen som vet om en god driver for CS GO? Har litt stuttering i det spillet.

     

    Ellers overklokker skjermkortet kjempebra. Har hittil bare testet 200+ på GPU og 350+ på minnet og det går så det griner.

     

    har du på v sync i cs go ?

  10.  

     

     

     

    er helt enig med deg. spill burde brukt mye mer minne, bade system og video minne, er så mange spill der pop up objects er irriterende synlig. og ja er selfølgelig klar over at konsoller holder pc tilbake til de grader...konsoller er jo en pest for pc og pc folk, da det stopper utviklingen. bare håper sony og MS går konk snart :D

    Er ikke så sikker på at du har helt rett her.

    Du må huske alle de utallige millionene salg av konsoll-spill bringer inn til spillmakerne.

    Jeg kan ikke tenke meg annet enn at dette er positivt for hele spillbransjen da det soper inn penger til minimal innsats til glede for alle plattformer.

    nei det gjør spillprodusenter late. for de får betalt for nesten hva som helst

     

     

    nettopp. nå pøser de ut spill i hytt og pine COD XX battlefield XX som bare er søppel. heller som før i tiden, færre men kvalitetsspill.

  11.  

    At spill krever 50 GB+ er da ikke noe unormalt lenger. Wolfenstein: New order, X-Plane, GTAV, Elder Scrolls Online for å nevne noen.

     

    Tiden hvor spill tok opp rundt 20 GB er over. Med expansion packs og patcher må man nok sette av rundt 100 GB pr. spill framover.

     

     

    at spill som er verdt å spille tar over 100 gb diskplass er helt ok, men siden battlefield 2 så har ikke dice noe å stille opp med. bade battefield 3 og 4, samt bad company er gørr kjedelige spill. uff.

×
×
  • Opprett ny...