Gå til innhold

Nico77

Medlemmer
  • Innlegg

    166
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nico77

  1. Jeg opplever at telefonen blir veldig varm bak når jeg spiller Need for speed. Er dette vanlig at det skal gjøre? Den ble så varm at hele telefonen låste seg og jeg måtte ta ut batteriet for og få den avslått. Noen andre som har opplevd dette? Hva gjør dere med slike saker? Hjelper det med og nullstille tlf til fabrikkoppsett eller må den inn på service :-(.

     

    Ingen som vet???

  2. Jeg opplever at telefonen blir veldig varm bak når jeg spiller Need for speed. Er dette vanlig at det skal gjøre? Den ble så varm at hele telefonen låste seg og jeg måtte ta ut batteriet for og få den avslått. Noen andre som har opplevd dette? Hva gjør dere med slike saker? Hjelper det med og nullstille tlf til fabrikkoppsett eller må den inn på service :-(.

  3. Jeg bruker Get pvr opptaker og valgte Kaon. Det funka på den siste "kodesjekken", da byttet den kanal. Ser ut som appen fungerer bra her, men har ikke testet den så mye enda.

     

    Mobilen blir litt varm under bruk. Får meg til å tro at den bruker mye prosessorkraft, og derfor også mye strøm?

     

    Kan også tilføye at det var litt kul app da :) ...selv om den hakker litt på "Guide"-menyen.

     

    Yes. Det funket med Kaon. Man måtte sende koden flere ganger til Get boksen. Funger veldig bra. Takk for hjelpen.

  4. Dersom en dealbreaker for deg er hvordan mediaspilleren lister filer er dette absolutt ikke telefonen for deg, move along. Beklager at jeg er harsk her, men dette er en enhet primært påtenkt utviklere og de som ønsker platformen til tross for uferdige deler.

     

    Dette hjalp meg ikke noe særlig. Trenger hjelp med enn annen musikkspiller som viser med mapper.

  5. Jeg kunne tenkt med denne telefonen. Jeg har testet denne litt, men jeg synd musikkspilleren ikke er noe særlig. Jeg kunne tenkt meg en applikasjon slik at man kan få musikken opp som mappe (slik det er på pc) Er det noen som vet om det finnes en applikasjon for N900 eller N97? Har lett mange steder på nettet, men finner ingenting

×
×
  • Opprett ny...