Gå til innhold

loku245

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av loku245

  1. Heisann! 
    Jeg leter etter en serie som ble sendt på nrk super kanskje rundt 2013-2016 ish. Hovedkarakteren er en mørk jente på ca ti år. Mener å huske at hun flytter til et nytt nabolag. Typisk barne-TV nabolag med blokker og trehus. I nabolaget hennes er det en gruppe med barn som er en del av en hemmelig klubb som løser mysterier i nabolaget (tror det var en detektivklubb, men kan ha vært hva som helst). I starten utestenger de hun og hun må bevise at hun er verdig for å bli en del av klubben. De har en base eller en slags hytte hvor de planlegger aktiviteter/oppdrag/mysterier. Har svake minner om en episode hvor de andre i klubben ble sure på hun, og hun satt alene i ”basen”. Tror coveret kan ha vært jenta avbildet med et forstørrelsesglass og en bjørne bamse. Noen som vet hva jeg leter etter, eller husker andre øyeblikk fra serien?

  2. Heisann! 
    Jeg leter etter en serie som ble sendt på nrk super kanskje rundt 2013-2016 ish. Hovedkarakteren er en mørk jente på ca ti år. Mener å huske at hun flytter til et nytt nabolag. Typisk barne-TV nabolag med blokker og trehus. I nabolaget hennes er det en gruppe med barn som er en del av en hemmelig klubb som løser mysterier i nabolaget (tror det var en detektivklubb, men kan ha vært hva som helst). I starten utestenger de hun og hun må bevise at hun er verdig for å bli en del av klubben. De har en base eller en slags hytte hvor de planlegger aktiviteter/oppdrag/mysterier. Har svake minner om en episode hvor de andre i klubben ble sure på hun, og hun satt alene i ”basen”. Noen som vet hva jeg leter etter, eller husker andre øyeblikk fra serien?

  3. Heisann. Jeg har lenge lett etter en serie, som jeg tror jeg så på ca rundt 2015 ish. Hovedpersonen er en gutt på higschool. Han er i en vennegruppe med en jente og en gutt. Han har kort brunt hår, og ser litt eldre ut. Serien baserer seg på at hovedpersonen er forelsket i den populære jenta på skolen, og prøver å vise seg frem for henne. Den populære jenta er blond. Jeg husker noen temaer i episoder. En handlet om valentines, hvor de skulle sende kort. Han prøvde å sendte kort til blondinen, men noen problemer oppsto. Husker hvertfall at han fikk en kort av venninna med en giraffe på. Husker også en episode når de var på et badeland, og det var om å gjøre å ta den største sklia. Husker at en av hovedfigurene falt ned i et basseng og alle begynte å le fordi det så ut som han hadde tisset på seg (noe saft som ble lilla i vann). Husker også en episode hvor hovedfiguren inviterer blondine med på kinodate. Noen som vet hva jeg er ute etter?

×
×
  • Opprett ny...