Gå til innhold

rakakak

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rakakak

  1. a_aa skrev (På 29.1.2022 den 19.26):

    Da har James Hoffmann gjort for espressokokeren som han gjorde for Aeropressen; han har lagd en spilleliste på YouTube som gjennomgår alle detaljer på nerdenivå og vel så det...

    The Moka Pot Series

    Jeg bruker ikke espressokoker, og det er kanskje derfor jeg synes at han tar nerdingen et knepp eller to for langt denne gangen? ;) 

    Mulig den ble litt for omfattende ja, men Bialettien er jo et noe lukket system. Litt grov input for å lage en kaffi som er avhengig av litt finjustering for å bli bra. Dermed er det kanskje litt mye å kartlegge.

    Ser du har Cafelat Robot! Vurderer denne selv. Har selv samme kvern som deg, MBK Aergrind (fant den på bruktbutikk til 30 kr). 
     

    Bruker nå den første versjonen av ROK (da den het Presso). Kjøpte den på Finn. Men er giret på å oppgradere til Robot fordi: mindre eller ingen forvarming, åpent filter, og bedre trykk. Eneste minuset er at jeg liker den taktile følelsen av et noelunde ekte portafilter som Presso har. 
     

    Har et par spørsmål jeg håper du kan svare på!

    1) har lest gjennom mange meldinger her, du virker fornøyd med CR? 

    2) tror du jeg klarer meg uten den nye tamperen?

    3) hva ble totalprisen, inkludert frakt og moms? Kan sende pm (mulig jeg må lage profil da først, er gjest nå) om du ikke vil skrive det her, men likevel tør dele med meg :)

×
×
  • Opprett ny...