Gå til innhold

rawjr

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rawjr

  1. Klart at Toughpower 750W har mer krefter på lager enn Corsair 620W, men står valget mellom å betale for TT og å få Corsairs som erstatningsvare uten å betale for den er det ingen tvil om at du burde gå for Corsair sin.

    9510379[/snapback]

     

    Vel, TT er alt betalt for, så det er så enkelt som at jeg (snart) har begge liggende på pulten, og skal velge en. Den andre kan jeg selge, evnt. leke meg med :D

  2. Og jeg tviler på at jeg har fått med meg ALLE her inne på forumet  :nei:

    9477098[/snapback]

     

    Du kan telle med meg og. Min Hiper 580 (type r, og blå) tok kvelden etter 20 mnd. Jeg trodde først det var problemer med cpu/hovedkort, og kjøpte nytt. Og faktisk så klarte den å holde i gang det nye systemet ett par uker. Men det var en konstant pipelyd, selv når PC-en var slått av, og til slutt ville ikke det nye systemet heller starte opp. Skjønte det var PSU'en da det lukta svidd =)

     

    Gikk rett ned og kjøpte en Toughpower 750, før jeg sendte Hiper'n tilbake til Komplett (det tok Komplett 2 timer å godkjenne retursøknaden...). Nå ser jeg at jeg skal få tilbake en Corsair 620W. Noe som gir meg mer hodebry: Hva er best av Toughpower 750 og Corsair 620?

×
×
  • Opprett ny...