Gå til innhold

Cub

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cub

  1. Har et problem med lag over internett på spill, hovedsaklig quake 4, men også andre spill. når jeg spiller over nettet har jeg gjerne 40-50 i ping, men spillet lagger fremdeles (ca 1sec lag konstant, med kraftige spikes innimellom). Dette er ikke hardware lag. Har testet ut med en kompis over internett hvor han lager et game, og da lagger det for meg når vi spiller. Om jeg lager game, så lagger det for han.

     

    Han har prøvd å pinge meg og får ca 30ms og 0% packetloss.

     

    Farten på nedlasting og browsing er slik som den skal være, bortsett fra at nettet har ramlet ut et par ganger, noe som gjør at jeg detter ut av msn, og får ikke opp nettsiden jeg er på. Som oftest går browsing osv fint, det er altså på quake problemet blir skikkelig merkbart, ettersom de andre spillene jeg spiller er mmorpg's hvor 1sec lag ikke har så sykt mye å si.

     

    Når jeg går in på properties på "my network places" er det et ikon der som det hele tiden skifter mellom "connecting..." og "disconnecting..." den står altså aldri på "connected". Jeg tror det er her problemet kan ligge, men vet ikke hvordan jeg kan få fikset det.

     

    Er det noen som vet hvordan jeg kan få fikset dette, eller har gode tips?

     

    På fårhånd takk.

     

    - AfroWillard

  2. Jeg har Chello Pluss (2048/384 kbps), og ALT utenom nedlasting via bittorrent fungerer. Jeg får rundt 1-6 kb/s i nedlastingsfarg og 1-4 i opplastingsfart. Jeg hadde ingen problemer med nedlasting via bittorrent før UPC satt opp farten på bredbåndstilbudene sine. Siden da har jeg lastet ned med denne grusomt treige farten.

     

    For ca en uke siden så fikk jeg god fart igjen på bittorrents (dvs 60-200 kb/s på torrents med forholdsvis mange seeds), men i går gikk alt tilbake til det "normale", altså 1-6 kb/s. Jeg er forholdsvis sikker på at det er UPC som er problemet og ikke maskinen min, bittorrent filene, eller bittorrentprogrammet jeg bruker. Jeg har faktisk prøvd MANGE forskjellige programmer (Azureus, BitTornado, BT++, ABC, BitComet) og resultatet er det samme med alle. Portene jeg bruker til bittorrent er åpne, så dette kan heller ikke være problemet. Det rare er at dette KUN gjelder downloading og uploading gjennom bittorrent. Når jeg sender/mottar filer gjennom programmer som feks IRC og MSN får jeg - og sender ut i max fart. Når jeg laster opp og laster ned filer til/fra ftp eller internett får jeg max fart. Til og med når jeg bruker andre p2p programmer som feks: soulseek får jeg max fart. Jeg har faktisk ingen problemer med linja i det hele tatt utenom når det kommer til bittorrent.

     

    Jeg har brukt uendelig mange timer på å prøve å fikse dette problemet, men ingenting av det jeg har prøvd har fungert, og jeg vurderer nå sterkt å skifte til NGT, med mindre noen her har peiling på om det er mulig å fikse dette.

     

    Jeg er ikke sikker på om dette er et problem andre chellobrukere har, og i så fall om det er et problem som ligger hos UPC generelt eller om det er et lokalt problem. Jeg bor forresten i Haugesund.

     

    For to dager siden så sendte jeg 2 mailer til UPC kundeservice, men har ennå ikke fått noen tilbakemelding. Om noen her har det samme problemet, og har noen tips til hvordan dette kan fikses, vennligst svar :)

×
×
  • Opprett ny...