Gå til innhold

håpefulle

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av håpefulle

  1. Jeg kjøpte en bil fra KNA Auto. Veldig lærerik opplevelse. Nå vet jeg hvem jeg aldri kommer til å kjøpe bil av.

    Knut Amundsen skriver sine annonser med store bokstaver. Han lover mye. Dessverre stemmer mye av informasjonen ikke med virkeligheten. For eksempel skrev han i annonsen at bilen har hatt en tidligere eier mens den hadde 3.

    KNA Auto bruker et bilverksted i samme gate for å sjekke bilene hans, skrive tilstandsrapporter og passere EU-kontroller. Interessant nok klarte ikke dette verkstedet å rapportere oljelekkasje fra motor og turbo, punktert eksos og andre så åpenbare skader som ikke burde passeres EU-kontrollen.

    Han opplyste i annonsen at alle problemer i tilstandsrapporten er fikset, men han hadde ingen dokumentasjon overhodet. Senere oppdaget jeg at han gjemte problemene og ikke fikset dem. Sensorer ble frakoblet slik at feillampen ikke vises på dashbordet. Han skrev at bilen ble behandlet med understellbehandlingsprogram siden den var ny. Fant ut at det ikke skjedde og bilen var full av rust.

    Da jeg konfronterte Knut med alle problemene, ga han enten skylden på forrige eier eller fortalte meg at jeg hadde for høye forventninger. Han kunne ikke ta noe ansvar.


    Bilen kom med 12 måneders garanti. Knut valgte den billigste garantien som mulig. Det ser bra ut i annonsen, men dekker ingenting.
    Hvis du må kjøpe en bil fra KNA Auto har advokat og en mekaniker tilgjengelig.

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...