Gå til innhold

evila

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av evila

  1. Jeg kunne gjerne tenke meg reima til s10 :yes: Kjekt å ha "kontroll" på den lille spilleren min! Synes den Mikkespilleren var ganske tøff, men ikke noe jeg selv ville hatt. (Kommer jo an på bruken til folk, det). Ellers synes jeg nyhetene til iRiver ser ganske bra ut, bare håpe at de kanskje kan begynne å synes litt mer i markedet, slik at flere folk får opp øya!

  2. Glad jeg byttet :tease:

    Da jeg i vinter fikk nyss om at Chesskundene ble snikflyttet til Net Com, fant jeg ut at sånn behandling ville ikke jeg ha!

     

    Mye pga at akkurat inne i huset mitt er det elendig NCdekning, men også mye pga MÅTEN Chess gjorde dette på.. Ikke ett ord på hjemmesidene deres fortalte hva som var i ferd med å skje, men heller ingen info vedlagt brevet med nytt simkort.Fant ut av dette takket være Amobil :w00t:

     

     

    Så før jeg fikk tilsendt nytt simkort fra Chess, ble jeg kunde hos Tele2 i stedet. Vært kunde i to mnd nå, og så langt fornøyd :yes:

  3. Jeg har 7370 og er meget fornøyd :thumbup: Personlig synes jeg den er stiligere enn 7360, men det er jo en smakssak. Batterikapasiteten er ok, ikke av det verste jeg har vært borti. Skjermen er jo strøken! At den er annerledes å åpne enn andre, venner man seg fort til. Gikk selv fra Samsung D500 til 7370, så litt knot var det til å begynne med.

    Anbefaler deg å ta en tur til Elkjøp og ta en titt på begge mobilene der. Kjekt å sammenligne før du bestemmer deg.

  4. Spørs jo helt hva du er ute etter når det kommer til innholdet i disse to mobilene.

    Er jo to vidt forskjellige mobiler.

     

    Har selv en 7370 som jeg er meget fornøyd med :p

    Synes denne er MEGET feminin, og kler vel best jenter spør du meg.

     

    Kameraet er jeg veldig fornøyd med, men har ikke overført noen bilder til pc enda, så aner ikke åssen de ser ut der.

×
×
  • Opprett ny...