Gå til innhold

John-Rune S.

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av John-Rune S.

  1. Eg synest sensorering-debatten som har oppståt rundt Joe Rogan er trist. De som faktisk tar en titt på noen av podcast episodene vil se at han er stort sett venstre orientert. Problemet er at begge partiene er så korrupte, og det er trist å se at Norge begynner å få mange udugelige politikere også. 

    De som har vore innlagt på sjukehus en del de to siste årene vil skjønne kva eg meiner om at helsevesenet er svakt idag. Feilbehandling, feilmedisinering, og stadfesting av feil diagnose har blitt normalt. Er ikkje stolt av å være så skeptisk til koronahåndteringa (har to doser, eg er ikkje helt sprø), men når livet har blitt verre som følge av at du fikk behandling. Ble ikkje informert om alvorlige bivirkninger heller oppdaget det ved uhell for livet ble så jævlig. Var 16 år og fikk nesten ingen oppfølging. Jeg skjønner at noen er veldig skeptisk til helsevesenet, men det er også snille folk der. Visst en ikkje har noen som kan stille opp, så kan du virkelig bli sprø, du skjønner ikkje kor alvorlig samfunnet vårt er truet før du prøver å begå mord, tro meg det er en veldig skummel opplevelse.

    Det øyeblikket du føler at livet ditt er over, når du opplever at du kan prøve kva som helst og fortsatt ende i helvete så mister du så mye omtanke for andre. Det som reddet meg var at jeg sovnet i bilen, mens jeg skulle gjøre det. Fikk heldigvis hjelp, det finnest snille folk i helsevesenet, men du må delta i behandlingen. De som ikkje er kritisk og skeptisk til håndteringen av pandemien følger ikkje med. Det skader ikkje å se flere sider av en sak, de fleste leger har ingen problem med å svare på spørsmål, får ikkje alltid svaret du vil ha, men du får et mye bedre perspektiv.

    Altså, ærlig talt, når noen av veteranene på sjukehusene er kritiske til håndteringen av pandemien i Norge så er det sundt å være litt skeptisk, det sier seg selv. Liker egentlig ikkje å debatere på nett, men du blir virkelig sprø av noen nyhetsaker. Det er nyhetsaker i dag som faktisk er ren propeganda eller 'fake news' fra Fox News til VG og NRK. Det eneste jeg virkelig liker på NRK idag er Nytt på Nytt og Debatten. Skjønner meg ikkje på folk som ser på TV2, noen 'breaking news' sendinger er jævlig morsomt og sprøtt å se på, det er rett og slett skammelig journalisme.

    • Liker 5
    • Innsiktsfullt 1
    • Hjerte 1
×
×
  • Opprett ny...