Gå til innhold

DragonFly

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DragonFly

  1. Jeg forstod først på fredag hva slags MMO dette var og fikk et 7 dagers pass av en kamerat. Allerede samme kveld kjøpte jeg spillet og ble bare mer og mer glad i det. Nå sitter jeg og tripper på jobb da jeg vil hjem og fortsette å bygge opp handelsruten min og la arbeiderene mine fortsett med å bygge den lille flåten min så jeg kan seile ut på det blå. Å bygge et skikkelig fiskeskip krever litt mer arbeid så det blir senere.

     

    Anbefaler å sjekke ut guider på https://www.youtube.com/channel/UCYdoiAO7ax1p0ZbHovrY4Tg/videos

     

     

    Er Juuji Amatsuu på Alustin :3

    • Liker 1
  2. Jeg har aldri prøvd det orginale Kings Bounty spillet, men jeg har elsket HoMM 1-5(De første var egentlig best).

     

    Nå har jeg spilt King's Bounty The Legend i et overdrevent mange antall timer siden det kom ut på Gamersgate på tirsdag, og må bare si at jeg er totalt forelsket i spillet :love:

     

    Ble spesielt fan av Book of Evil(summon spell) som man kan mate med enten egne eller motstanders tropper for at den skal kunne fyre av kraftige random spells :w00t:

  3. Ja, da har jeg fortsatt ikke fått tilbake pc'en. Spurte selger på chatten om hvor langt de hadde kommet i reparasjonen i forrige uke. Det kunne hun ikke si noe om, men den var registrert inn på forrige mandag. I forkant av dette hadde jeg sendt mail til support om hvor lang tid det ville ta. Her fikk jeg skriftlig svar om at det ville ta 7-10 døgn.

     

    På tirsdag denne uka sendte jeg mail til support for å høre om de hadde funnet ut av problemene. Da fikk jeg til svar på onsdag, at de ikke hadde begynt på pc'en min, men at de skulle prøve å begynne denne uka. Fy faen.

     

    Aldri mer Mutlicom. Når du betaler 17250,- for en pc, så forventer du at den kommer uten feil. Når den likevel gjør det, så forventer du at de behandler dette raskt. Helt sjanseløst.

     

    Dette var stusselig. Jeg ringte jo og snakket med en fyr på support. Forklarte at jeg er helt avhengig av pc i studiet mitt. Jeg har blant annet et kurs som kun går på nett. Han sa de selvfølgelig skulle prioritere dette.

     

    Faen ta multicom.

    De har nok fått for mange bestillinger i det siste i forhold til hvor mange ansatte de har. Har ikke hatt noen dårlig erfaring med de enda, men jeg håpe de ordner opp så fort som mulig. Jeg vet hvor kipt det er å vente på noe slikt

     

     

    Når det kommer til custom drivers så fikk jeg ikke installert driver fra fåreslått side, da setupen mener jeg ikke har et kort den kjenner igjen. Kan man bruke vanlige nvidia drivere når man har 8800 GTX?

  4. Hørte først om oppfølgeren for noen dager siden, og gleder meg som en unge nå XD

    Må bare si at spilet rykket opp til førsteplass på ventelisten. Dette er et spill jeg har ventet lenge på, uten å vite det ^^

     

    Eneste som er litt kipt er at det ikke e multiplay, såvidt jeg har forstått det

     

    Edit:

    la inn denne oppdateringen pga jeg har prøvd demo

  5. Takker for raskt svar ^^

     

    Så følgende tekst på NRK sine sider:

    Den som er registrert med lisens og vedkommendes ektefelle/samboer kan ha flere fjernsynsmottakere i samme husstand dersom fjernsynsmottakerene brukes av dem og barn som de fullt ut forsørger.

     

    Stort sett er det jeg som bruker TVen, men de andre i huset komme også ned for å se film innimellom.

     

    Jeg får ringe NRK i morra og se hvordan det går.

     

    Må inrømme at jeg brenner ned NRK kontorer i dagdrømmene mine (noe jeg seffølgelig ikke vil gjøre i virkeligheten XD)

  6. Dersom man bor i kjelleren hjemme hos sin egen mor, har grei jobb og er 23 år. Vil man da også måtte betale lisens?

     

    Dette er ikke registrert som en leilighet og alt her er tilgjengelig for alle. Har to ulåste dører som fører til trappen opp.

     

    TV'en er heller ikkje registrert på meg.

     

     

    Slipper man unna dersom man bytter til prosjektor?

    Eneste jeg trenger er noe som kan bruges til ps3 konsollen min

  7. Linken til klienten på http://www.roseeurope.com er ikke helt rett. Måtte bytte ut slutten av linken fra zip til exe. Dersom noen andre prøvde å laste ned der ifra uten hell, kan dere prøve linken nedenfor:

     

    ftp://38.117.23.123/ROSE/rose_100_100_eu.exe

     

    Holder på å laste ned nå. Håper det i hvertfall er litt gøy =P

     

    Edit:

    Kom også over en torrent til Europa klienten:

    http://www.gamesrouter.com:6969/torrent.ht...a8e781ceee8764a

×
×
  • Opprett ny...