Gå til innhold

fittlips

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fittlips

  1. Firmware 48 er nå offisiell og kan lastes ned på benq-siemens hjemmeside.

    6776326[/snapback]

     

    Noen som hadde lagt inn den engelske version 48?

    Ser ut til å skape trøbbel for den norske versjonen.....

    6779182[/snapback]

     

    Hvorfor har du lagt inn Engelsk versjon? Poenget med de norske versjonene er jo at man får Norske innstillinger også....

    6779642[/snapback]

     

    Jeg hadde lagt inn den internasjonale for ei stund siden. Det er jo kun Æ, Ø og Å som er forskjell da.... :yes:

  2. Jeg tror du skal kunne downgrade (bare ignorer advarselen du får) firmware, for så å upgrade til FW48 norsk... Finn deg firmware 27 eller 40 eller noe i engelsk på nettet, downgrade, og oppgrader til norsk FW48.

    6779811[/snapback]

     

     

    oppdatering: virket ikke å downgrade for så å oppgradere..

    6779859[/snapback]

     

    Prøvde ned til 27 og 40 jeg også, med lite hell.

    Da ser det ut som vi har noe å holde på med i helga.

    Ei flaske Gin til den som løser dette :w00t:

  3. Joda det er en flott mobil med et stort potensiale men den er som tidligere nevnt full av bugs og slik skal det ikke være med en kostbar toppmodell......

     

    Har oppdatert til siste firmware og har god erfaring tidligere med P800 og P900 men P990 fungerer ikke tilfredstillende. Ting som eks. stadig vekk beskjed om "tom for minne", tlf restarter eller låser seg, kalender går alltid til 1 januar når den åpnes, Golf spillet (som sikkert er kjedelig...?) starter ikke, ved  bruk av Opera restarter tlf uten forvarsel o.l.

    6774730[/snapback]

     

    Det er nok ikke generelle feil, da hadde alle hatt dem. Min har aldri gått tom for minne, restartet eller låst seg. Kalender åpner seg på dagens dato. Golfspillet hadde jeg ikke testet før, men det startet når jeg klikket på det nettopp.

     

    Ta kontakt med leverandør og få de til å fiks det fort som F! :yes:

  4. Har sendt en klage mail til Sony Ericsson nå, og krever å få en form for erstatning. Mobiltelefonen er så full av bugs at den aldri burde ha blitt sluppet på markedet. Hvis du installerer et tredjepartsprogram og flytter snareveien fra Verktøy mappen til en annen fungerer ikke programmet. Hjelper ikke å reinstallere eller flytte ikonet tilbake igjen. Den er levert med feil batteri. Try and Buy fungerer ikke skikklig, når jeg tar av tastalåsen med dingsen på siden kommer det "123 valgt" på skjermen, den lukker programmer uten at jeg vil det og noen ganger lukker den dem ikke når jeg vil lukke dem. Det går ikke ann å avbryte meldingsprogrammet når man henter e-post, autooppsett for MMS, internett og e-post er ikke klargjort enda, enda det står at det er det i siste SW versjon.

     

    Det var de feilene jeg kom på i farten. Hadde jeg lett etter feil hadde jeg funnet mange flere...

     

    Skriver klar e-post til forbrukerombudet etterpå i dag. Dersom Sony Ericsson ikke er interessert i å reparere telefonen min/rette på feilene så sender jeg e-posten til Forbrukerombudet. Man nå ha noe å presse med! ;)

     

    Edit: Laget en liten guide til W-LAN. Noen som vet om et fungerende screenshot program? Hadde alvorlige problemer med å finne bilder og kunne trenge et program som tok bilder av skjermen. Lastet ned et på My-Symbian.com, men det ville ikke la seg installere. Virket nesten som om det var et UIQ 2.x program ;)

    Guiden kan lastes ned her PDF fil

    Kommer mange flere guider etter hvert, skal si ifra når det kommer flere ;)

    6770017[/snapback]

     

    hehe Har du noe i mot SE? Eller kanskje telefonen er litt for avansert for deg? Ikkeno av det du skriver ovenfor er problemer.... Ikke plag forbrukerombudet med slike ting da.

    Spør heller folk her om hjelp :thumbup:

  5. Skru på flippen: Hold C tasten inne :p Neida. Ingen av tastene på tastaturet kan iallefall gjøre den jobben. Men det er bare tre tastetrykk med fingeren da :)

     

    Noen som har oppnådd høye hastigheter med W-LAN? Kobletmed til et nettverk og tok speedometertesten til ITAvisen. Ble skuffende 193 kbps. SKal den være så dårlig? ;)

    6766068[/snapback]

     

    Tok en test for moros skyld mot ITavisen, fikk 754k... Ikkeno å si på det!!

  6. Opggraderte til fw48 i går, orket ikke sende den inn til service så jeg lastet ned den europeiske fw og installerte den selv. Etter å måtte manuellt legge inn telenor som nett (både for telefoni og sms) er jeg storfornøyd. (oppgraderte fra fw23)

     

    - Fikk tilbake call-logen som forsvant for 3 uker siden...

    - Det virker som om antennesignalet har blitt sterkere, flere strek på umts måleren..

    - Menyer er raskere

    - Opplevde en del tregehet med fw23 ved at telefonen skulle finne minnekortet ca annenhver dag og brukte ca 10 min på å gå igjennom kortet. Dette er nå rettet opp.

    -At etternavn kommer først på adresselista ser jeg på som en selvfølge og vil ikke ha det på noen annen måte.

    -Batteri tiden er uforandret dvs må lades etter 3-4 dager avhengig av bruk.

    -Netteleseren virker mye bedre, den klagde på lite minne hele tiden før.

    -Har ikke lagt merke til andre forandringer ennå men preview av blider var det jo greit at de la til. Kamera virker som før.

     

    ... lakken begynner å bli slitt men jeg tror ganske sterkt at fw ikke har noe med det å gjøre..

    6733865[/snapback]

     

    Legger du ut en URL på denne? :thumbup:

    Hvilke språk inneholder den?

  7. Jeg har vært bruker av P800, P900 og P910. Glimrende smartphones. På et tidspunkt synes jeg imidlertid at P910 begynte å bli vel treg. Jeg har hele tiden synkronisert disse telefonene mot outlook, og har aldri vært helt fornøyd. Har 1500 kontakter, en del filer, epost etc, som har blitt synkronisert.

    Hovedproblemet for meg med P910 var synkroniseringen og treghet. Det var stadig småtteri med synkroniseringen, der sync. programmet la til samme element flere ganger i outlook, eller oppdaterte feil, eller lignende. Det verste var likevel tregheten i USB overføring mellom PC og P910. Symbian OS systemet virker også slik at det blir bare senere og senere jo mer du legger inn på minnekortet.

    Nå har jeg prøvd P990i. Telefonendelen er bra, og jeg registrerer at SE har lykkes i stor grad med sin oppgradering. Jeg opplever likevel at USB overføringen mellom PC og P990i går altfor seint :no: . Ville gå fra Qtek S100 til P990i, men opplever at S100 synkroniserer ca. 5-10 ganger raskere enn P990i. Kan selvsagt være at jeg har gjort noe feil i mine P990i innstillinger, men disse problemene er svært identiske med de problemene jeg opplevde tidligere med P serien, så min konklusjon er at SE fortsatt ikke har tatt ordentlig tak i synkroniseringsproblematikk og hastighet både i overføring og i system.

    Jeg går for HTC Tytn :).

    6732865[/snapback]

     

    1500 kontakter var mye...

     

    Men har du prøvd å synkronisere P990i over 3G eller WLAN? Siden du bruker Outlook så antar jeg du har Exchange server....

    Den eneste gangen jeg kobler min P990i til PC'en med sync kabel er for å ta backup eller for å lade den.

     

    Jeg gjør det motsatte av deg... jeg går fra Windows Mobile5 til P990i :thumbup:

  8. -Litt dumt å ikke kunne bruke pennen når lokket er lukket.

    -Hvorfor er det slik at Verktøy mappen er mindre når lokket på  lukket.

    -Går det ikke ann å ha bakgrunnsbilde i lokket tilstand?

    -Har problemer med frisøking på kontaktlista

     

    *Har oppdatert ny SW*

     

    Har forresten fått til bakgrunn bilde for lukket og åpen flipp

    6720789[/snapback]

     

    - P-serien har vel aldri vært sånn at du kan bruke pennen med lukket lokk. Hvorfor skal det gå?

    - De programmene som ikke vises med lukket lokk kan kun startes med åpent lokk ;-) Er dette problematisk så fjern lokket...

    - Jo det går an å ha bakgrunnsbilde med lukket lokk. Du kan velge eget for åpent og lukket.

    - har ikke forsøkt frisøk....

  9. Er ikke helt god å skrive sms med når flippen er lukket, fx skal skrive "komme". går det ikke ann å flytte markøren for å skrive ny m, har merket her hvis man trykker på høyre "pilen", så havnet den helt på starten av setningen. *minus*

    6723312[/snapback]

     

    Sånn er ikke min. Når jeg skriver "komme" og trykker pil til høyre så havner markøren etter siste bokstav i ordet. Akkurat som jeg forventer...

  10. Det er sant det. Har forresten kommet litt videre. Jeg kan jo skrive hvordan jeg gjorde det, så kan andre korrigere eller ikke.

     

    For internettkontoer skal det brukes en såkalt Gruppe - jeg så at min telefon hadde en liste med Wifi-access point (hva nå det er?) samt den wifi-kontoen jeg definerte ut fra mitt WLAN. Men i tillegg var det listet opp wap- og mms-kontoer. Jeg sletta disse, slik at det nå bare står Wifi Accesspoint og mitt interne nett. Det funker, og da må jeg tro at jeg ikke bruker 3G sjøl om dette ikonet står på (ja, altså jeg er vel kopla på det, men sender og mottar ingen data der, er det ikke slik?)

     

    -j-

    6712094[/snapback]

     

    Dette er enkelt. Under gruppen Internet skal WLAN og 3G/GPRS aksess stå (hos meg Telenor). Du setter prioritet på den du ønsker telefonen skal prøve først, altså pri 1 på WLAN. Ikke ha med MMS i denne gruppen.

     

    Harald

  11. Jeg opplevde det samme problemet som trådstarter nå i helga!

    Jeg har ett IXUS 65 med 1gb Sandisk SD.

    Alle bildene ser bra ut på kameraet, men når jeg tar de ut på PC'en er ca 30% av dem slik som trådstarter sitt, ødelagt.

    Noen av bildene ble tatt med dårlig batteri, men ikke de første... Ganske frustrerende.

    Så det jeg er i tvil om er jo om det er minnebrikken eller kameraet det er noe galt med.

     

    *frustrert*

  12. Jeg har også lastet ned den russiske og myst litt på den. Jeg har svn40 på min telefon, så jeg skal ikke installere den, men ble nysgjerrig.

    Er dette programmer som er sluppet offisielt av Benq? Eller er det noen som har mekka dem selv? I såfall bør det jo gå greit å lage en norsk en også... ;-)

  13. Det er ikke alle som er like misfornøyd med EF81 da... Jeg er STORFORNØYD med min ;-)

    Jeg var fornøyd med svn23, men fikk den opp på svn40 siden jeg hadde lest at den skulle bli raskere. Det var ett par forbedringer på den da....

    Jeg bruker min til å ringe, videotelefon, SMS, MMS og surfe... så om det er andre applikasjoner som suger kan jeg nesten ikke uttale meg om.

    I tillegg er jo dette en sinnsykt kul telefon da :-D

×
×
  • Opprett ny...