Gå til innhold

lhama

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lhama

  1. Tusen takk for råd!

    Jeg skal prøve å finne meg noe ram som HELT sikkert fungerer, har selv hatt ram-problemer, da også med TwinMos ram, men da fikk jeg det byttet mot mellomlegg. Dette var med MPX.no og som følge av at det hadde vært rot fra deres side i ALLE ledd av handelen...

     

    Men; tusen takk for rådene, jeg skal ta dem med i beslutningen!

     

    PS: Ingen av 1gb-modulene som er testet og støttet fra msi sin side føres av norske nettbutikker (Iallefall ikke de jeg har sjekket) Det er jo litt dumt da :no:

  2. Heisann alle mann!

    Har tenkt å bygge pc med NEO2 PLATINUM S939 til MSI og putte inn 2*1024 TwinMOS PC3200 DDR-DIMM som jeg senere kan oppgradere til 4gb (jeg driver med musikk og trenger mye ram... Evt. noe lignende geil-minne. Men jeg klarer ikke finne ut om dette er kompatibelt, verken i msi sin testrapport eller på minnekompabilitets-threaden for amd64-hovedkort her på hardware.no. Er det noen som har erfaring med dette, eller kan vise til en testrapport som faktisk HAR testet denne ram'en?

     

    På forhånd takk!

  3. Har nettopp kjøpt ny pc (i deler) og satt den sammen.

    Har dette oppsettet:

     

    Albatron KX18DS PRO II SocketA Hovedkort

    AMD Athlon XP 2800+ 2.083GHz, Socket A

    GlacialTech Silent Breeze 462 II Kjøler

    TwinMOS 512MB DDR PC3200

    Q-Tec Midi tower kabinett 6024MD

    NEC ND-3500 DVD±RW 16x Dual layer

    Seagate 120GB Barracuda 7200.7 Harddisk

    Sapphire Radeon 9600 128MB Skjermkort

     

    Etter mye om og men klarte jeg å innstallere Windows xp (Norsk sp1)

    Under første delen av innstalleringen (Filkopieringen) klarte de ikke "finne" en av filene den skulle kopiere. Jeg får beskjed om at det kanskje er cd'en det er noe galt med, så jeg prøver xp-cd'en som fulgte med den gamle maskinen min. Fremdeles er det filer den ikke "finner" under kopieringen, men forskjellige nesten hver gang. Tilslutt velger jeg å hoppe over denne filen og når den var ferdig innstallert kjørte jeg en "repair"-innstallasjon. Denne gangen gikk alt bra.

     

    Problemet nå er at jeg får VELDIG mange feilmeldinger...

    Dette er både feilmeldinger som tvinger meg til å lukke programmer (f.eks. Iexplorer) og mer alvorlige systemfeil, type blåskjerm. Her ber den meg om å opdatere biosflashen (det er ingen nyere biosflash ute fra albatron's side) avinnstallere drivere jeg tror lager problemer, fjerne skjermkort, kjøre en minnesjekk, samt skru av skygging og buffering i bios.

     

    Er det noen som har hørt om lignende problemer? Er det kompabilitetsproblemer med dette oppsettet, f.eks at minnet eller skjermkortet ikke kommer overens med hovedkortet? Har oppdatert både drivere for skjermkort, hovedkort, og lastet ned alle nye oppdateringer fra windows (inkludert sp2)

     

    Ellers fungerer alt bra, systemet går raskt og effektivt. Men feilmeldingene kommer med jevne mellomrom...

     

    Håper noen kan hjelpe!

×
×
  • Opprett ny...