Gå til innhold

Flintstone

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Flintstone

  1. Alt dette støttes vel a j.river media-center sånn jeg ser det. g støtter iTunes RG? Sist jeg sjekket støttet ikke iTunes det ordentlig, og drev med sin egen greie.

     

    OK men det hjelper vel ikke valget av en avspiller :)

     

    RG konverteres enkelt til Sound Check (som er Apples standard tag for dette) via mp3tag. Både iTunes og iPod støtter denne tag'en native.

  2. Dere som mener det finnes så mange alternativer til iTunes/iPod. Vennligst list opp spillere og programvare som gir:

     

    * Genius funksjonalitet eller tilsvarende

    * Automatisk nedlasting av podcast

    * Skikkelig avspilling av podcast (f.eks. at den starter der den stoppet sist)

    * God håndtering av samlealbum (basert på ARTIST tag'en slik som på iPod)

    * Skikkelig håndtering av fler-CD album

    * ReplayGain støtte (eller tilsvarende)

     

    Alt dette støttes på en eller annen måte for iTunes og iPod og er ting jeg er helt avhengig av. Dersom noen finner en ikke-apple spiller som støtter disse ganske basic tingene så kjøper jeg!

  3. At noen vil ha XP i stedet for Vista skjønner jeg ikke helt, for Vista fungerer aldeles utmerket.

     

    At noe gidder å legge inn noe annet enn XP som kommer med Wind skjønner jeg ikke helt, for XP fungerer aldeles utmerket. :cool:

     

    XP Home er som å sitte med Windows 95 for min del (mangler essensielle ting). Enten XP Pro eller Vista. Og jeg endte med Vista (vLite'd selvsagt) + OSX på min av flere grunner. Den viktigste grunnen er veldig mye bedre Remote Desktop Client støtte i Vista (jobber mye mot hovedpc'en min) og høyere ytelse på videoavspilling. Jeg er også helt avhengig av søkefunksjonen på den som er utrolig genial.

     

    Vista har et ufortjent dårlig rykte - og det føles minst like raskt som XP i bruk på Wind'en.

  4. Fikk min Wind fra PS i dag. Ganske imponert så langt - den svarte modellen var mye bedre enn ventet (testet den hvite i sommer og jeg synes den svarte ikke ser så "billig" ut).

     

    Men nok om det - ikke vært inni den og lagt inn ram + wlan enda - må nesten være sikker på at alt fungerer...

     

    Har tatt Acronis backup av partisjonene nå (som kan legges inn når den en gang skal selges) så får jeg hivd inn XP pro og OSX etterhvert :)

  5. Bedre kompatibilitet med OSX...

     

    Vil jeg få usb, vga, minnekort, lyd, nettverk (ikke trådløst)og BT til å virke med MSIWindosx86.iso ?

     

    Lydutgangen funker visstnok ikke, men utover dette så vil det meste funke etter hva jeg har hørt. Tror imidlertid som sagt tidligere at WLAN kort bør byttes - men driver til dette kan ha dukket opp. Med forbehold om at det har skjedd ting de siste ukene - har ikke hatt tid til å følge med.

  6. De DecalGirl-skinsa var ganske stilige da :)

     

    Bestilte 10,5" x 7,5" - skal gi tilbakemelding om hvordan den passer. Kjøpte skin til endel andre ting også - og må si jeg er imponert over kvaliteten. Skinit.com har MSI Wind som en ferdig type forøvrig - men det var flest skin jeg likte på decalgirl.

     

    Mange som fortsatt ikke har begynt på skolen? Tror virkelig ikke at her er personer lavere enn ungdomsskolenivå. Da blir jeg i alle fall svært overrasket.

     

    Var kanskje litt å ta i ja :)

  7. Bestilte min Wind fra ps.no for snart 4 uker siden :) Begynner å klø litt i fingrene... Har 15.09 som bekreftet dato jeg også så det er bare å krysse fingrene :)

     

    Satser på 3+9 selv og har allerede skin fra decalgirl, nytt wlan kort (Dell 1500) og neoprene cover liggende klart - samt selvsagt den spesielle Wind versjonen av OSX og satser på å lage en nlite av XP Pro med drivere i løpet av uka :)

     

    (bare 7 år siden jeg postet i dette forumet sist jo... etter hva jeg leser er det mange her som fortsatt ikke hadde begynt på skolen enda da... :)

  8. Sendte mail til fyren jeg:

     

    Quote:


    Hei!


    Jeg kan være interessert i å kjøpe noe fra dere i fremtiden. Men siden websidene deres virker såpass useriøse (har dere noen som helst anelse hvor mye dere taper på dette?!?) ønsker jeg en eller flere referanser (fornøyde kunder) om mulig...


     

    Og som svar fikk jeg :

     

    Quote:


    Takker for din email.


    Jeg beklager at du ikke liker utseende på web siden vår, og at dette er en avgjøerende faktor for deg, med hensyn til kjøp av prosukter hos oss. Vi vil derfor anbefale deg å bestille fra en annen leveradør med dobbel så fin webside og med dobbel så høy pris på samme produkter.


    Flesteparten av våre besøkende (massevis av firmakunder) ser heldigvis mere på prisen enn på utseende av vår webside. De ser at de sparer enorme beløp ved kjøp gjennom oss. Det er ikke risikabelt å bestille gjennom oss, fordi vi ikke tar noe forskuddsbetaling.


    Ha en god dag.


    Med Hilsen


    Ansgar Røkke

    Salgs og Markedssjef


     

    Svaret mitt :

     

    Quote:


    Ser du eksporterer juice, "representerer et stort MLM selskap" (grøss&gru), importerer smartkort og waffer programerer til piratbruk, tobakk og mobilutstyr... Hvorfor ikke bruke ~1000,- i året på å ha sitt eget domene og litt bedre informasjon på websidene? Du hadde kanskje lurt meg til å kjøpe da, hvis i tillegg prisene hadde vært tanken høyere - men de er nå så lave at man blir veldig mistenksom...


    Oh well! Greier fint å komme meg under prisene dine med grei nok margin ved å handle på billigsalg i USA og få noen til å ta det over for meg, men det hadde jo vært praktisk med norsk returrett, 220V strømforsyning, kjøpslovens garanti og slikt, Ulempene ved å handle med deg utveier dessverre den lave prisen... Må ihvertfall si jeg er imponert over at du har greid å skaffe tilveie avtaler som tydeligvis er betraktelig bedre enn det megasjappene og loss-leaderene i usa greier (bl.a. amazon og buy.com)!!


     

    Prøv forresten et søk på [email protected]http://groups.google.com...

×
×
  • Opprett ny...