Gå til innhold

MTB22

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MTB22

  1. Irrelevant99 skrev (21 minutter siden):

    Jeg er også 99:) snittet mitt er ca 6,1 (med alt av tillegg), så hos meg står det kun på de fysiske testene og egnethetsvurderingen. Er fra naturens side bygget veldig svak og har dårlig kondis, så er i gang med å trene hardt mot de fysiske opptakene, så håper jeg at det holder😬

    Tviler på at alder har så mye å si der. Tenker at akk i politiyrket er det bare en fordel å være moden. Hvis du i tillegg har gjort noe relevant i tiden før utdanningen så er det supert. 

    Jeg er 95’er og skal søke til våren :) Alder har ikke noe å si i dette yrket. Jo eldre, jo mer moden og har masse erfaring til å håndtere ulike situasjoner. Har forstått det slik at dersom 2 søkere står likt, så velger de den eldste. 

  2. Phs2022 skrev (1 time siden):

    Definitivt mulig! Skal ikke gjøre det igjen for å si det sånn😂 Vet ikke om du er gutt eller jente, men fint å begynne med styrken i god tid om man føler seg svak på det. Var en del som røk på det sist. 

    Jente💃🏻 Godt i gang med styrken, er løpetesten som bekymrer da kondisjonen ikke er heeelt god🫣 

  3. Hei! Jeg har planer om å søke PHS nå til våren. På samordna opptak står det at snittet for å komme inn i Bodø er 51.6, mens på PHS sin hjemmeside står det 51.8. Jeg har i dag snitt på 51.7 og jobber med å forbedre karakterer. Har jeg i det hele tatt sjans for å komme til opptaksprøvene med snitt på 51.7 når snittet i Bodø er 51.8? 

×
×
  • Opprett ny...