Gå til innhold

erga

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av erga

  1. Jeg vurderer å kjøpe et digitalt speilreflekskamera, og valget ser foreløpig ut til å stå mellom Nikon D70 og Canon EOS 300D, det siste mest på grunn av den lave prisen.

     

    Jeg var så heldig å få prøve 300D i et bryllup nylig, og ble meget skuffet over å registrere at dette kameraet ser ut til å ha samme fokuseringsproblem som Powershot kameraene. Også 300D fokuserer visst fortinnsvis på områder med grønne farger og vertikale linjer.

     

    Det førte til at flere av bildene jeg tok med 300D med grønn bakgrunn var feilfokusert, noe jeg umulig kunne se fra fokuspunktet i søkeren da bildene ble tatt, eller ved visning av bildet på kameraet. Først når bildene er lastet over på en datamaskin ser man feilen. Jeg har mange ganger hatt det samme problemet med mitt Powershot G3 kamera.

     

    Er det virkelig riktig at 300D har dette samme problem som Powershot'ene? Kan noen fortelle meg om Nikon D70, og eventuelt om Canon 10D og 20D, har tilsvarende eller lignende problemer? Er dette noe særegent ved fokusalgoritmene til alle Canon kamera?

     

    erga

×
×
  • Opprett ny...