Gå til innhold

cesorum

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cesorum

  1. MrMarbles skrev (På 6.1.2022 den 8.08):

    Regner med du forsøker å se materiale med Dolby Vision? Har ikke testa native appen, men det funker fint på Apple TV. Har en CX, så kan teste senere om det fungerer med native appen.

    Ja, jeg har prøvd å se filmer som  Reminiscence som er merket med Dolby Vision. Men HDR slår seg ikke på når jeg kjører noe Dolby Vision materiale på HBO max. Utrolig irriterende, jeg vurderer å kansellere hele abonnementet. 

  2. vidor skrev (4 timer siden):

    Fint hvis de faktisk leverer bedre bildekvalitet nå, men for min del kunne vært fint om det var på andre ting enn Beforeigers S2.

    Når det gjelder HDR så er de nok avhengig av at leverandørene støtter det. Dolby Vision er vel det minst støttede konseptet fordi dem krever royalties når vanlig HDR/HDR10 er gratis å bruke.

    Men min TV støtter det jo, så da er det vel ingen grunn til at det ikke skal fungere? Kun HBO som det ikke fungerer på. Har lest litt på utenlandske forum at det er andre brukere som har problemer også. Så det kan være et problem med appen. Har spurt kundeservice om de er klar over problemet, og om det jobbes med en fix,  men de vil ikke svare på det. 

  3. Er det noen av dere som ikke får HDR med HBO Max? Jeg har en 65" LG Oled og av en eller annen grunn kicker ikke Dolby Vision inn.. utrolig irriterende, og kundeservice har ikke noe svar, bare generisk svada tilbake. Så veldig frem til 4K og HDR, men neida. 

    En annen ting som er dårlig er hvordan en del innhold, hvertfall det gamle, kjører i for rask hastighet. Når du først legger merke til det er det veldig distraherende. Prøvde å se noen gamle episoder av the Wire, og når alle får Mikke mus stemme når de hisser seg opp, da blir man jo litt satt ut. Kan ikke skjønne hvorfor de har hatt denne praksisen!

×
×
  • Opprett ny...