Gå til innhold

Frode57

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Frode57

  1. Norge er på ville veier. Nå har de solgt unna og må kjøpe enda dyrere strøm. Folk får;

    Høyere inflasjon, gir dyrere mat, 

    Høyere renter

    Det er for sent å spare på vann sommer solgt allerede. 

    Jeg tror det vil skje farlige ting i Norge ettersom tiden går.

    Tror Barth  Eide og energiministeren skal trå varsom. 

    • Liker 3
    • Innsiktsfullt 1
  2. debattklovn skrev (På 1.1.2022 den 14.19):

    https://wsvn.com/news/local/broward/foreperson-3-jurors-unwilling-to-convict-resiles-based-on-race-leading-to-mistrial/

    TLDR: jurymedlemmer nekter å dømme tiltalt for riktig forbrytelse fordi "på grunn av hans svarte hudfarge". Passende tiltale var overlagt drap siden tiltalte bandt fast den 50-årige kvinne med tau før han knivstakk henne over 24 ganger til døde. 

    For meg vitner det om en skremmende utvikling i det amerikanske samfunnet der flere og flere amerikanere blir tankeløse politisk korrekte zombier som ikke klarer å forholde seg til en faktabasert virkelighet. Skremmende utvikling for et flott land som USA egentlig er. 

    Ja, men sannheten er jo flyktig. Mye har gått galt i verden. Coronen har  avslørt hvor tilknytning vi har kommet. Vi ser at USA og Nato leker med Russland . Innad i USA så styrer Biden med et marginalt flertall. De folkevalgte preges av alderdom. Dårlig valgsystem. 

    USA består av 50 ulike stater. 

  3. djgudleif skrev (På 5.12.2021 den 20.39):

    Jepp. Bruker tid og jordas unødvendige ressurser på dette. Religion må 100% forbys og kan ikke under noen omstendigheter forsvares.

    Virker litt overdrevet . Religion, tv, datalek er "opium" for folket. Jeg lever nesten i en uvirkelig verden av konspirasjonsteorier hvor sant og usnt mangler sammen. Verden er ikke bedre enn verden anno 1700 eller 1800 eller 1900. 

    • Innsiktsfullt 1
  4. Dette flyet er tregere enn F16. Men har mer avanserte funksjoner på grunn av ensidig data utvikling av flyet. Dette er det flyet USA og Nato har satset mest på. Norge har store leveranser til det . Men vi har måttet betale dyrt for det industrielle sidene,viser det seg nå. Men det gjør også orgel til et av landene som lett kan bli skyteskive fra våre motstandere. Og et sted sør for Oslo og et øst for Oslo med lange militære tradisjon, kan fort få svi.

  5. Horrorbyte skrev (På 21.11.2011 den 7.30):

    Hva synes dere om organisasjoner som Human-Etisk Forbund? Jeg har stort sett veldig klare meninger om ting, men akkurat her er jeg litt i tvil. På én side så tar jeg avstand fra grupperinger basert på overbevisning og tro, rett og slett fordi jeg tar avstand fra alt av religion og lignende, men samtidig synes jeg det er positivt at det finnes en slags "motstand". Et alternativ når det kommer til for eksempel konfirmasjon, og en organisasjon som sørger for informasjon og debatt. Jeg mener det er viktig at religiøse ikke får preke i vei uten at noen tar til motmæle. Ikke fordi det nødvendigvis er galt, men fordi det ikke kan bevises og likevel blir omtalt som den største selvfølgelig uten at noen tør å si fra. Det er for meg et dilemma, for er vi noe bedre om vi prakker på folk vår mening ved å organisere oss og dermed videreføre anti-religiøse tradisjoner? Vu kan heller ikke bevise at det er vi som har rett, så spørsmålet er om det er riktig å organisere seg på en slik måte når det vi egentlig ønsker er å ta avstand fra grupperinger som dyrker sin tro.

    Har begynt å ligne for mye på kristne ritualer og er for påståelig.

  6. muummi skrev (På 1.1.2022 den 14.49):

    Man kan se begynnelsen og konturene av det såkalte grønne skiftet. Det legges ned stabil og billig energiproduksjon, gass, atomkraft fases ut, og man satser istedenfor på fornybare og ustabile energikilder.

    Energien blir mangelvare,  strømmen blir i så måte dyrere, og følgende alt som krever energi blir dyrere.

    Kan det tenkes at dette kan eskalere ut i opptøyer og i verstefall krig?

    3. verdenskrig bryter ut pga det grønne skiftet? 😅

    Ikke det. Men folk vil få det for tøft. Uten tvil.

  7. Lyncs skrev (På 13.12.2021 den 13.45):

    Han brukte uendelig lang tid på å ordne opp i strømkrisen og kom til slutt bare frem med en meget sleip og kreativ løsning der staten fremdeles kan melke fattigfolk på en tilsynelatende human måte. Han har ennå ikke kommet med noen effektive tiltak mot corona-epedemiens oppblomstring som nå ser ut til å være ute av kontroll.

    Er han god nok som landets statsminister eller kun en gedigen fiasko med høy trynefaktor?

    Han driblet seg selv i strømstøtte saken. Folk vil ha problemer med å betale strøm og Støre vil se sin egen dumhet, etterhvert. Han har skuffet stort. 

    • Liker 2
    • Innsiktsfullt 1
×
×
  • Opprett ny...