Gå til innhold

RyanGraves

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RyanGraves

  1. rabler skrev:

    Om noen skulle være i tvil om Riccitiello er en grådig drittsekk, å ta betalt for å lade i Battlefield anså han som rett og rimelig da han var i EA
    https://mcvuk.com/business-news/pc/when-riccitiello-said-battlefield-players-could-pay-1-per-reload/

    Trodde ikke mine egne øyne når fjeset hans dukket opp, men nå begynner jeg å forstå. Han kunne sklidd rett inn i styret hos oxycontin bedriften. På mangen måter bør vi være glade for at denne mannen er i underholdningsbransjen og ikke typ medisin, våpen, mat eller noe som handler om etikk og moral. Jeg forstår godt at spillbransjen trenger penger for å gå rundt akkurat som alle andre ting her i livet, men det må da gå an å finne en gylden middelvei på prising og kostnader som ikke går ut på å flå kundegruppen din.
    • Liker 1
  2. Mala skrev:

    Sleng med en easy mode for noobs som meg, så kanskje jeg kan nyte ett av disse From Software spillene jeg også :D

    Easy mode trengs ikke. Spillene blir lettere om du bruker mer tid på å spille de. Et lite tips til alle som er livredde for å spille disse fromsoft spillene er å innvestere mye i helsepoeng. Dette kan gi deg en enorm fordel i starten når du trenger å trene på timing i rulling og parering av angrep. Magi pleier også å hjelpe om det er ønskelig med en enklere opplevelse. Du kan også prøve å løpe forbi problemet i noen tilfeller om et område skulle ha mange vanskelige fiender Til syvende og sist er det ofte spilleren som er sin verste fiende i disse spillene. Når jeg som spiller er aggresiv og bestemt i spillestil pleier jeg å få til det meste i motsetning til når jeg er veldig defansiv og usikker. Mye av opplevelsen er å mestre spillet og frykten for hva som skjuler seg bak neste sving.
    • Innsiktsfullt 1
×
×
  • Opprett ny...