Gå til innhold

Super_n00b

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Super_n00b

  1. Undead (Male) Warlock! Hvorfor? Undead er den perfekte Solo Rasen, med immuniteter mot alle de SINSSYKT irriterende 'disabel' effektene. Warlock ser ut som en digg solo class, og i tilllegg er jeg hekta på Magikere. Magiker er jo en enstendig solo class i seg selv, med evnen til å, på magisk vis, trylle fram mat og vann til å fylle seg opp med mana/HP. Desverre virker den mer some en 'hit and run' class, ikke en som kjemper mange kamper etter hverandre.

  2. Tinker er den ubestridte mesteren av 1v1, hvist at motstanderen ikke har stun/entangle, og det er en goblin sjappe i nærheten. Level 2 Robo-Goblins + engieneering klarar lett å mose en hel Entangeled/Haunted Gold mine i 1 cast, for ikke å nevne hva det gjør med de stakkars, søte, små peons/pesants'ene.

     

    Invis Potion + Staff of TP = Tinker kan lett utradere en hel fiende base, uten noensomhelst hjelp fra andre enheter, i visse situasjoner. Fast creep (cheat-creep :p) til level 3, og gå rett på harass. Hvist fienden ikke har stun/entangle, så må han bokstavelig talt campe gullgruven sin, eller risikere å miste alt av resurser. Er spessielt effektivt mot NE og UD. Legg til en Inv. Potion, og du er uslåelig uansett hero, men det slutter jo å funke i 1.17 ='(

     

    Ellers ;) avhanger helten helt på situasjonen.

    Paladin some første helt in 1v1 = selvmord i alle andre tilfeller enn UD, hvor en god spiller lett han harasse acolytene ihjæl kjappere enn fienden erstatter dem.

     

    Beste 1v1 helten er (I følge meg, jeg er jo ikke noen ekspert),

    - Human: Mountain King for Storm Bolt, eller Archmage for Water Elementals.

    - Orc: Far Seer for Feral Wolves, eller Shadowhunter for Ward/Healing Wave. Blademaster suger som bare juling in 1v1, ettersom at han er så sinssykt lett å countre.

    - Night Elf: Demon Hunter for Mana Burn (Mut Harass/Human), Immolation, og Evation, eller Keeper of the Grove for Entangle/Force of Nature.

    - Undead: Death Knight for Death Coil/Aura, Dreadlord for Sleep/Aura, Lich for Frost Nova, eller Crypt Lord for Impale, eller Carrion Beetles.

     

    Favoritt Heroene er, dog;

    - Archmage for Human. Jeg spille mest 4v4, og Archmage + Mech. Critter + Siege = Win (4 fiende spillere sitter der plutselig uten base i løpet av ett par minutter)

    - Tauren Chieftan for Orc. Mest 4v4, some sagt, og det er ikke mange helter som utradered masser like effektift som han :D Aura + Boots + Shockwave = Alle spillere som har masset Tier 1, Siege, eller Casters finner fort ut at alle deres enhater plutselig er borte! Har, ved flere enledninger, utradert hele fientlige armeer med TC Level 5+

    - Priestess of the Moon for Night Elf. Ingenting er some +45% skade for nesten alle dine enheter pluss en god del allierte enheter, i tilleg til ypperlig speiding, og evnen til å drive vekk selv de mest irriterende harasserne med Searing Arrows. For ikke å snakke om Starfall, da... må else Starfall!

    - Death Knight for Undead. Ikke spør meg hvorfor. UD har bare kjipe helter i late-game, så jeg går nesten alltid tri-hero med dem (DK/CL/Lich, eller DK/Lich/DL). Han har koselige skills, dog, og komplimerer det meste av undead units med Aura for healing + Speed (vil ikke bli tatt med aboms uten den!), og Coil til å holde stort sett alit i live. Runde det hele av med Death Pact, og ypperlig movement speed, og du har en så godt som udødelig, men akk så død, helt. En level 9 DK kan ta mer skade enn noen annen enhet i spillet, det er ubetvilsomt.

     

    Nuvel...

  3. Spilte mye en stund... så kom Ladder Reset... første account hadd 70% win score, so ble det plutselig satt ned til så vidt 50%, all æren går til onde, tilbakestående, individer. Tapte artige 17 gamer på rad (spiller bare 4v4, for kicks :p) og så bare ga jeg blaffen i hele Northrend, og kosta hekken min over til US East/West.

     

    Har bare spilt en 300 - 350 gamer i total, men vunnet en gøy 55%+ ^^

     

    Spiller hovedsaklig Custom, dog. For øyeblikket hekta på Eve of the Epocalypse, hvis forum for øyeblikket er nede :/

     

    Norwegian@Northrend/US West/US East

  4. DU HAR IKKE PEIL PÅ DATA .... stemmer?

    Sludder og Vås! Errr... du har rett :/

     

    Jeg surra litt omkring på www.Komplett.No, og tulla meg fram til følgende maskin;

    Western Digital Caviar 200GB S-ATA

    MS Coa Label Microsoft Win XP Home Norsk

    MS Manualer Microsoft Win XP Home Norsk

    MS Royalty Microsoft Win XP Home

    MS XP Home Norsk

    Creative I-Trigue 2.1 3300

    NEC DVD recorder ND-3500A IDE Sort

    Creative SB Audigy 2

    Corsair Value S. PC4200 DDR2 1024MB KIT

    Norman Internet Control, 1 år lisens

    Musmatte Blå 4/6mm

    Infocare 3 års PC Garanti

    Støtsikker PC-eske

    SoftThinks Installation/Recovery

    Samsung SpinPoint P80 80GB S-ATA

    Suntek Miditower TH-6522 Sort/Sølv

    Sony Diskettstasjon 3,5" 1,44MB Sort

    3Com Gigabit NIC PCI

    Asus P5AD2 Premium Hovedkort S775

    Intel Pentium 4 530 3.0 GHz Boxed

    MSI Radeon X600XT 128MB DDR PCI-E

    LG DVD-spiller IDE 16x/48x Bulk Sort

     

    Pris: 15.500,-

     

    Problemet er jo da, selvfølgelig, at jeg for det meste bare klikket på det høyeste tallet og håpet på det beste :/ Så jeg vet jo ikke helt hvordan den vil prestere, da. Vil denne fungere fint som en spillmaskin? Hva kan jeg gjøre for å forbedre?

     

    Jeg har en drøy tusenlapp til overs som jeg godt kan bruke (takk arbeidsgiveren for sommerjobb! om det skulle bli nødvendig... får å si det sånn :/

     

    Har jo en hel masse spørsmål, da. Legger min lit til at folk some vet hva de driver med ofte er hjelpsome (noe de jo, tross alt er), og vil vise meg hvilke grove feil jeg gjør. Så over til "de derre spørsmålene som han derre typen som ikke hvet hva han driver med stiller"!

     

    Hva er egentlig best? Athlon, eller Pentium? Jeg vet jo at Athlon's 1Ghz Vs. Pentium's 1Ghz vil resultere it at Athlon vinner, men hva er best av 3.0Ghz pentium, og 2.0Ghz athlon? Er det noen bemerkelsesverdige forskjeller?

     

    Hva med skjermkortet? Er det brukbart, eller bør jeg får tak i et annet?

     

    Beklager, nok engang, min uforståelige ignoranse, men detter er, stort sett, det eneste steded jeg kan stille spørsmål :ohmy:

     

    Ver velkommen til å komme med alskens positive/negative kommentarer til min (som jeg har valgt å kalle den) "idiot PC"... så lenge jeg kan gjøre fornuft ut av dem.

     

    Nok engang; Takk for hjelpen!

     

    Hvis du ikke er som meg (som fikser alt selv), så ville jeg anbefale deg en dell maksin med supportavtale. Billigt + veldig bra totalmessigt. + du får masse av hjelp.

    Jeg har en god del bekjente, og vet litt om å takle error beskjeder selv (involverer ofte "sparke"-teorien). I verste fal kjenner jeg en tekniker, og en data ingeniør, og selv om jeg ikke akkurat snakker med dem på daglig basis, så kan jeg godt få hjelp.

     

    Jeg ønsker bare ikke å plage dem med diverse idiotiske spørsmål angående computer specs, og plager dere istedenfor. Ta det som et komplimang, eh?

     

    :D

  5. #tittel endra litt , modetaor jankee#

    Som tittelen anntyder har jeg knapt den fjerneste anelse av hva det meste inne i datamaskinen min gjør. Alikevel har jeg gått lei av alle kommentarene jeg har fått anngående min onde, onde pakt med Dell, og har tenkt å se om det er mulig å få tak på noe rimerligere maskiner enn det de har, da de er overpriset, og presterer til sammenlikning dårlig... har jeg blitt fortalt... >_<

     

    Det beste jeg har klart å tulle meg fram til er følgende maskin;

     

    HP D530CMT (The Evil...)

     

    Intel Pentium4 3.0Ghz

    1024MB DDR RAM PC3200

    200 GB HD (40 + 160GB)

    DVD-Rom

     

    Totale Kostnader: 11.000,-

    Jeg er villig til å bruke opp til: 16.000 - 16.500,-

     

    Som dere some vet litt (underdrivelse) mer om dette enn meg lett ser mangler det jo en god del, som, for eksempel, Skjermkort, or netteverkskort, osv. Jeg går da ned på mine knær og ber dere (relativt) all-vitende computer wiz' om hjelp!

     

    Hva skal jeg stappe inn i tilegg? Byggingen of slikt har jeg 'folk' som tar seg av, så det bør gå sånn noen lunde bra :/

     

    Alle råd er sterkt verdsatt, da jeg, som nevnt utallige ganger, ikke har mer enn den fjerneste anelse om hva jeg plaprer i vei om...

     

    Errr... også svarene i følge malen, da:

    Skal maskinen overklokkes?

    Nei

     

    Fortrinnsvis AMD eller Intel-basert? Hvis du ikke vet, er svaret om hva som er best en ren følelsessak, og du vil aldri motta entydige svar fra brukerene i dette forumet eller noe annet nøytralt forum.

    Vet ikke hva det er... o-yeah, jeg er fortapt.

     

    Er det deler du vet du ikke trenger? F.eks. skjerm, tastatur etc

    Trenger ikke skjerm, mus, tastatur, osv. Har stort sett alt annet enn maskinen selv :/

     

    Hva skal PC-en brukes til?

    Spill! (Hva forventet du av en knøl some meg?)

     

    Takk for deres oppmerksomhet!

×
×
  • Opprett ny...