Gå til innhold

TeamTiltak

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TeamTiltak

  1. TheJelloGuy skrev (27 minutter siden):

    Uff jeg håper virkelig at ikke dette blir langvarig i flere måneder som en del har det. Har også lest at smaken og lukten blir også forandret. Jeg frykter for det verste egentlig. 

    Tenk positivt 🙂

    Er vel noe sånt som 90% som får det tilbake raskt .

    God bedring 

    • Liker 1
  2. TheJelloGuy skrev (22 minutter siden):

    Jeg har desverre blitt smittet av covid. Fikk svar fra testasjonen i Bergen på onsdagen. Jeg er fullvaksinert og symptomene har vært feber, muskelsmerter, ingen luktesans og smaksans. Muskelsmerten og feber har gått vekk, men er fortsatt tett i nesen og litt uggen i hasen. Jeg lurer på siden jeg er fullvaksinert, er det en sjanse for at luktesansen og smaksansen ikke forsvinner i lang tid? Er litt bekymret når jeg leser mennesker som sliter med å få det tilbake igjen etter flere måneder. 

    Fleste er i orden etter ca 21dager utifra studier jeg har lest.

    Selvsagt kjedelig nok det også.

    Virker ikke som vaksinen hjelper særlig på dette, men husk at covid ofte gir symptomer lenge etter man er frisk som eks tett nese som en annen sier så vil dette påvirke både lukt/smak.

     

     

     

    • Liker 1
  3. Morromann skrev (24 minutter siden):

    Stobritannia har massiv omicron-økning og 15 innlagte så hvor lenge skal man bruke det insisterende "Sør-Afrika har en yngre befolkning" om og om igjen for å tviholde på et argument om at de to variantene sannsynligvis er like farlige når absolutt ALLE data tyder på noe annet?

    Alle de gode dataene snakkes jo systematisk ned i Europa og det har blitt verre de siste dagene.

    Når varianten er godt inne i Europa begynner det å bli ganske tynnslitt å dra frem "Sør-Afrikas befolkning er yngre"-argument hver eneste dag. Jo bedre data som kommer fra hele verden, ikke bare Sør-Afrika jo mer ser det tydeligvis ut som om man tviholder og insisterer på at den er minst like farlig som delta om ikke mere. Det ser jo ut som om det er daglig intervjuer med minst 10 personer som snakker ned de gode dataene systematisk.

    Ganske spesielt 

     

     

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...