Gå til innhold

Stureikkedenlure

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stureikkedenlure

  1. Gjest be7c5...29f skrev (På 13.12.2021 den 20.41):

    Staten vil nok gjøre gode penger på den. Økt polsalg og Harry salg på grensa. Kom ikke noe nytt om grensa. Teste 24 t etter du kommer tilbake. 
     

    Syns synd i kultur og uteliv, restauranter og hoteller.

    Mer privat festing blir det som er mye mindre kontrollerbar enn utesteder.

    ja vi får se om det hjelper. Kommer vel en ny bølge etter jul. 

    Anonymous poster hash: be7c5...29f

    Staten har valgt å frata restauranter å servere alkohol. De vet godt at med et slikt forbud blir det ingen kunder av. Hadde staten stengt ned disse serverings stedene, ville de gitt dem rett til økonomisk støtte. Derfor valgte staten å nekte dem alko salg i sted for nedstengning. 

  2. Allostasis skrev (19 timer siden):

    Er man radikalisert fordi man ikke tar influensa vaksine? 

    Vaksine er så som så for de over 75. Men når de vaksinerer barn er det en lite gjennomtenkt handling. FHI vet ikke mer om denne vaksinen en mannen i gata. Hører du etter så er de 90% synsing. Det er bare verdensmesteren på dette forum som har svaret. 

    • Liker 1
  3. Betroz skrev (2 timer siden):

    Hadde flertallet tenkt som deg, så hadde landet vårt vært som Nord-Korea eller verre. Tenk deg mer nøye om neste gang!

    Dersom en ser på dødstallene så har vaksinen redusert  faren for å dø av korona. Så jeg forstår ikke de vaksinertes iver etter koronapass. Dere rammes jo ikke , men likevel skriker dere.

  4. anon_83104 skrev (1 time siden):

    Nei. Ytringsfrihet gjelder hva du verbalt eller skriftlig ytrer deg om. Det ligger i navnet. 
     

    Og den er heller ikke absolutt, og visse ytringer bør være ulovlig. 

    Så du er ikke tilhenger av de frie ord. Da passer du som hånd i hanske inn i det norske samfunnet. Her er det diktatur og korrupsjon i kommunistisk ånd.

    • Liker 1
  5. shockorshot skrev (2 timer siden):

    Frihet er fri til å gjøre hva jeg vil? Shit da er det vel bare rett ned til guldsmeden og rappe meg noen nye smykker gratis.

    Tenker du kanskje, nei er du helt dum og tar ting ut av kontekst?! Støtter du deg på at frihet er under ikke-aggresjon-prinsippet (gode gamle NAP for liberterianere) og at jeg derfor bryter denne?

    Vel hvis det viser seg at koronasertifikat er effektivt for å få ned antall innleggelser, hindrer nedstengelse  av samfunnet og kollaps i helsevesenet så bryter din nekt min frihet. Du tar vekk min frihet til å bevege meg fritt i et samfunn som ikke er nedstengt. På mange måter bryter du NAP ved å bevege deg ute blant folk. Din frihet slutter hvor min starter.

    Det er for mange av dere som som er redd for å dø. Om det er penger på konto eller andre ting vet jeg ikke. Men det handler om å ta egne valg. Noen vaksinerer seg av frykt for korona, andre vaksinerer seg ikke av frykt for vaksinen. Og de har kanskje rett, det vil tiden vise. Så hvorfor koronapass. Handler det om at de vettskremte skal styre over de som tror på at de står han av. Tror dere må se litt på dødstallene. Ha en hysterisk fin aften.

    PS. du skal ikke stjel. les de ti bud, kanskje de vil hjelpe deg med å forstå hva frihet betyr.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...