Gå til innhold

Ermnan

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ermnan

  1. funkivu skrev (4 minutter siden):

    Hei,

    tenkte jeg burde advare alle mot å handle PS5 på Netonnet.

    Jeg var heldig og fikk kjøpt en PS5 spillkonsoll og en ekstra kontroller. Alt ble betalt. Jeg fikk ordrebekreftelse på begge. Jeg fikk leveringsbekreftelse på begge.

    Når jeg i dag hentet varene på postkontoret så var der 1 av 1 kolli, og det ene kolliet var BARE en PS5 kontroller.

    Jeg henvendte meg til Kundeservice og får beskjed om at PS5 kontrolleren var feilsendt og at ordren bare har en PS5 som dem kan gi meg tilbake pengene for dersom jeg sender tilbake PS5 kontrolleren som dem da sier er feilsendt. Dette til tross for at jeg sender et bilde av deres egen leveringsbekreftelse som da viser både PS5 spillkonsoll og en ekstra PS5 kontroller.

    Dette er så utrolig dårlig at man ikke kan tro det.....

    Tenker dem har solgt ting dem ikke har. Kanskje dem vil øke kontantreservene vs. varebeholdning før årsregnskapet lukkes. Noe som vil være på kunders risiko dersom dem går konkurs. Enten det ellers å har dem null kontroll i systemet på hvor mange dem selger på nett mot hvor mange dem har i beholdning.

    Bestilte en PS5 hos netonnet onsdag 15.12 og har ikke hørt noe mer ang. ordren, utenom ordrebekreftelsen ved bestilling. Mulig jeg også har kjøpt når de egentlig var tom på lager.

  2. Baba2 skrev (23 minutter siden):

    Hvor fort gikk Netonnet sine som det ble varslet for 2 timer siden i den andre tråden?

     

    https://www.netonnet.no/art/gaming/kampanjer/playstation-5/sony-playstation-5/1020350.18480/

    Trykket meg inn i det de åpnet for salg, og var utilgjengelig rett etterpå, men fikk bestilt og har fått ordrebekreftelse. Gjenstår bare å se om jeg faktisk får noe, hehe. 

    Takker for alle gode tips som ble gitt på tråden her :)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...