Gå til innhold

Adde

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Adde

  1. 30 minutes ago, melkepakken said:

    Var så heldig å få kjøpt bundle av CDON og mottok forsendelsen i dag. Det skulle være Playstation 5 Disc + Ekstra DualSense-kontroller + Ratchet & Clank-spillet. Jeg mottok kun Playstation 5 her, ikke noe spill eller ekstra kontroller. Noen som kan dele erfaringer rundt dette fra CDON?

    Kom det som en ektra forsendelse eller var det oppi eska?

    I min pappeske var det kun PS5 Disc.. og den var ikke stor nok til å ha noe mer oppi seg. Sjekka hele Postboksen også, var kun 1 eske inni der, appen sa 1 eske aswell, intet mer, litt under 6,9 kg (50 x 45 x 21 cm)

    Har ingen flere pakker fra Posten eller PostNord.. så har sendt inn en mail til CDON for å høre hva som foregår - men frykter de ikke blir å svare meg med det første.

    Jeg har sånnsett fått det viktigste, men har jo betalt ekstra for kontrolleren og spillet, og i det tilfelle jeg må sende min PS5 i retur her så tørr jeg ikke ta i bruk konsollen noe som er litt trist med tanke på at jeg har sett veldig fram til dette

    Så derfor jeg lurer om det er noen andre her som har opplevd lignende? Så noe om at NetOnNet sendte separert, men ikke funnet noe om CDON. Har sånn sett krav på å motta det produktet jeg har betalt for, så vil nok gå bra til slutt uansett.

    Jeg kjøpte samme bundelen, men fikk alt i en eske.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...