Gå til innhold

ewUM

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ewUM

  1. Med tanke på at spillet blåste alle andre spill av banen så får vi nok noen spennende oppdateringer med fixes og content fremover.

    De tjener godt og det er hva jeg er glad for, nettopp det at de ligger an såpass bra med playerbase og interest hos nye kjøpere at de kan virkelig gjøre dette spillet til det største co-op horror survival spillet så langt.

     

    Det som overrasket meg mest var nok nettopp det at spillet fikk så stor success. Jeg personlig føler ikke at spillet ble hypet opp veldig mye før early access.

  2. snakecase skrev (12 minutter siden):

    Dere som fikk fra CDON i dag; hva var estimert leveringsdag? Bor lengre nord i landet, men hos meg står det torsdag. Basert på trackingen skulle jeg anta, og håper, den kommer i morgen og at det kun er et dårlig estimat fra posten.

    Min leveringsdag er til fredag. Det er mye som blir sendt i posten for tiden. Leveringsdagen er nok ikke så feil vil jeg tro.

  3. Jeg fikk nettopp svar fra QLIRO angående nektet faktura kjøp hos CDON.

    (Jeg har prøvd å betale med "Innen 14 dager" på flere enheter på forskjellige steder og det gjorde ingen nytte)

    De svarer med at "ettersom vi har taushetsplikt og dette er sensitiv informasjon så må jeg ringe de på telefon for å få ytterligere informasjon.".

    Nå vet jeg ikke om noen andre har hatt samme problemet med at det kommer error melding når man prøver å betale med faktura. Nå har jeg  kjøpt fra CDON med direkte bank overførsel/whatever i går. Når de gir så veldig lite informasjon og nekter å la meg bruke faktura når jeg kjøper ett produkt til 7000 så vil man automatisk tenke at dette er rart. Jeg nekter å tro at dette er tilfeldig, det er noe som er litt sus her og jeg orker ikke å ringe QLIRA for å høre hvorfor, men siden de er åpne til å svare på dette så vil jeg tro det er greit også. Dette må være ett salgs-triks eller noe fra CDON om jeg skal gjette.

    Legger til bilde av e-posten her.

    unknown.png

  4. Pandaandy skrev (1 minutt siden):

    Var også tidlig ute med å raskt legge ps5 i handlekurv og bestille fra cdon i kveld. Opprettet faktura hos qliro. Ser derimot mange her er skeptiske. Jeg har kjøpt før via finn og blitt svindlet, og kjenner jeg blir litt nervøs av å lese folk nå eg skeptiske. Det er vel ikke skeptiske til cdon som useriøs leverandør? Det er vel en trygg nettside å handle fra og varen vil vel komme før eller siden, men kanskje bare ikke innen fristen de har satt? :)

    Altså, det er en nettside som er troverdig, men om de leverer med engang er det store spørsmålet her. De kommer aldri til å ta pengene dine og løpe vekk med dem. Da tar loven dem vil jeg jo tro og mene.

×
×
  • Opprett ny...