Gå til innhold

Coroni

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Coroni

  1. Cowboystrekk skrev (1 time siden):

    Dumt spørsmål: Fikk plutselig bootloop etter ramtesting og 'boot disc inaccesible', trodde først det var korrupte filer pga for aggresiv OC/tuning (ikke økt volt/SA men testa litt med tREFI og tRFC som jeg vet kan gi korrupte filer, men kjørt værre oppsett tidligere i uka uten trøbbel), virker som begge m.2-porter er defekte da disk funker på annen pc, sitter m.2-diskkontroller for m.2 på CPU eller på HK på Alder lake? Kan lite om lagring/disker. Testa med m.2 sata og, bios finner ingen disker, skal prøve med sata og kabel ikveld. Må finne ut om CPU eller HK er problemet. 

    Når det kommer til M.2 porter på HK så går bare 1 port (M2_1) på CPU, resten går på Chipset. Dette gjelder værtfall på Apex, vil tro det gjelder samtlige andre også.

    PCIe 5.0 kort med plass til M.2 går også på CPU, men deler da PCIe spor med GPU.

    • Liker 1
  2. Nizzen skrev (2 timer siden):

    2 av maskinene mine har jeg 120mm vifte rett over minnet :) Enkle er ofte det beste. Hynix minnet mitt blir kjølt med vann straks.

    Hvor langt unna har du vifta ? hvor mye utgjør den på temp? Har en 200mm orginalt i sidedøra på kabinettet mitt men den sitter montert nede på døra og treffer kun skjermkortet og nedenfor, så tenkte å jalla-montere en 92/120 på toppen der igjen, blir jo litt unna men bør jo hjelpe på.

  3. Nizzen skrev (10 minutter siden):

    Husk nok kjøling på rambrikkene også. Selv stock volt kan bli nær 60 grader i kabinett med lite airflow. Dermed blir de ustabile....
    Sjekk temp med hwinfo under stabilitetstest.

    Hvilke rambrikker har du?

    G.skill 6000 CL36. Jeg vet mine ble 56-57c på XMP hastighet under test, men fikk ikke kjørt testmem så lenge pga error, så de blir garantert enda varmere.

    Har sett etter dedikert viftekjøler til rambrikker, men det er ikke all verden å finne. dette har vel ikke vært så aktuelt på DDR4 så sikkert derfor. (og kjøler disse nok?) Kan jo evt sette opp noe frankensteinløsning med ekstra vifte i kabinettet rettet mot brikkene.

  4. Sett opp mot BF3 og BF4 virker BF 2042 til å være det rene makkverket av et moderne BF spill.

    Men... er det noe håp for å få dedikerte servere og serverbrowser i sikte?

    Eller er det matchmaking som er det nye?

    Personlig blir det ikke noe kjøp før dette er på plass.

    De har jo rett å slett gjort det stikk motsatte av hva community'et ønsket, virker det som.

×
×
  • Opprett ny...