Gå til innhold

Leif Tore

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Leif Tore

  1. mandela skrev (15 minutter siden):

    Denne tråden har sporet av ;)

    Angående ice 5G, interessant hvis de ikke har antenner for N78 / 3.6GHz på pilotsitene i Oslo, noen som har tittet på disse antennene? Likner de på noen av disse? https://www.nokia.com/networks/radio-access-networks/

    Jeg mener å ha lest i en pressemelding at piloten ble kjørt med 700 og 3.600 MHz. Under lanseringa brukes 700 og 2.100 MHz. De 80 MHz i 3.6GHz-båndet de kjøpte på auksjonen i høst, blir vel først tilgjengelig 1. januar.

    • Liker 2
  2. Larzi skrev (På 1.5.2021 den 17.58):

    Hei,

    Noen her som har peiling på hvordan man kan få telefonen til å IKKE bytte automatisk mellom ice og ice+ blant nettverksoperatørene? Skulle jo tro at om man skrudde av "velg automatisk" under nettverksoperatør og så valgte ice+ at den faktisk holdt seg der, men akk og ve at det skal være så lett. Har også lastet ned "force 4g/LTE" appen for å få tilgang til phone-info menyen (samsung telefon) og tvunget kun 4G i håp om at det skulle hjelp. Skrudd av roaming etc etc, men allikevel så finner den på innimellom å hoppe over til vanlig ice-nett uten at det egentlig virker som noen god grunn - dog jeg antar det kan skyldes lav kapasitet på grunn av mye pågang på nettet i området da dette var tilfelle i går i følge en på kundeservice. 

     

    Kommende måneden nå er det viktig at den holder seg på ice+ da jeg har planer om å la en gammel telefon (galaxy s6, virker som at den holder seg på ice+ foreløpig, men vanskelig å vite, min primære telefon virket også til å fungere med å holde seg på ice+ helt til den ikke gjorde det lengre..) ligge koblet til ruteren her og dele internett til leiligheten mens vi er in-between internett-leverandører, men om vi sitter og streamer noe og den tilfeldigvis har funnet seg nok til rette for å hoppe over til ice uten + så forsvinner kvoten svært kjapt. Utrolig enerverende når den bytter nettverk automatisk selv når jeg helt konkret har bedt telefonen om å ikke gjøre det.

     

    Fant for øvrig noen interessante alternativer inne på "SIM-tjenester" og under "NRA 2.20" der det ligger noen alternativer kalt "AutoTrig is: ON" "TrigMode is: SOR" (denne kan bytte mellom SOR og LOC ved å trykkes på), "CurNW: 242 14 FULLS" og "Trigger return", men siden jeg har null snøring på hva disse gjør så holder jeg meg fint unna :)

    Setter enormt stor pris på svar! Redder også litt en masterlevering/skriving på fruen!

    Det du beskriver inne på SIM-tjenester, under NRA 2.20, kan du velge LOC og trykke på «Trigger return», da vil den gå tilbake til Ice+ om mobilen er på Telia-dekning :) Men den går over til Telia igjen, dersom signalstyrken på Ice+ er dårlig, sånn omtrent -115 dbm i mottak. Men da kan du bare trykke på «Trigger return» igjen, så går den tilbake til Ice+

    • Liker 1
  3. Bäcker skrev (8 timer siden):

    Finnsenderen fikk en oppdatering 19.11. Er det noen som har funnet noe ICE 5G?

    Tror ikke at mobil ble oppdatert ved den oppdateringen 19.11. Telia har blant annet oppgradert flere basestasjoner i Innlandet med 5G, men ingen av disse er med i den siste oppdateringa. Man får bare vente i spenning.

    • Innsiktsfullt 1
×
×
  • Opprett ny...