Gå til innhold

noah.s.pedersen

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av noah.s.pedersen

  1. personlig er jeg ingen fan av cod spillene. de beste spillopplevelsene jeg har hatt er dying light 1 og 2, og darksouls remastered. men jeg må være helt ærlig og si at call of duty modernwarfare remaken som kom i 2019, har jeg hatt mange timer moro med. de detaljerte animasjonene og de balanserte våpnene fikk det til å føle som mer en kun enda et cod. visualene i spiller er også helt fantastiske, selv for å være et spill som kom ut for tre år siden vil jeg si at det virkelig lever opp til dagens standarer. jeg hadde løyet om jeg hadde sagt at jeg ikke gledet meg til dette. håper bare de ikke rusher det som det de gjorde med for eksempel cold war.

  2. Mala skrev:

    Sleng med en easy mode for noobs som meg, så kanskje jeg kan nyte ett av disse From Software spillene jeg også :D

    Der er jeg helt uenig. det er en grunn til at Hidetaka Miyazaki ikke vil legge til en easy mode. From Software vil at spillet skal ha en vanskelighetsgrad som er utfordrerne. Men det er det som er så fantastisk med spillene. det å overkomme en hindring med veldig lave odds. Det at alle har den samme utfordringen skaper et slags felleskap hvor folk snakker og hjelper hverandre med spillet. Det er allerede en easy mode i spillet. Man kan kjempelett google seg til hjelp på hvor du skal. Sliter du på en boss kan du summone andre spillere og få hjelp. Det er ikke mengden helse fiendene dine har, eller hvor lite helse du har som er vanskelig i disse spillene, men heller kampsystemet. fiendene dør etter ca tre slag. men det samme med deg. det handler om å mestre spillets funksjoner, og lære deg hvordan man skal spille. Git gud
  3. jeg vurderte å spille dying light 2 før elden ring siden det kommer ut en liten stund før. men jeg vil kunne være ferdig med det til elden ring kommer ut. vet ikke hva jeg synes om at spillet er 500 timer langt. personlig er jeg ikke en fan av spill hvor main game er 100 timer + spill som ac valhalla var gøy de første 30-40 timene. etter det begynte det å føles som en oppgave mer enn et spill.

    • Liker 1
  4. Dal skrev:

    Er det like vanskelig som eksempelvis Bloodborne da?

    Håpet er at de har gjort combat enklere for å nå et større publikum (som f.eks meg)

    der er jeg uenig. mine beste spillopplevelser har vært i Bloodborne og Dark Souls. det er en egen type mestring man får fra de spillene som man ikke vil få hvis de minker vanskelighetsgraden. souls-spillene sine er kjent for sin vanskelighetsgrad så derfor mener jeg at elden ring ikke ikke skal være et unntak. (dette er kun min mening)
×
×
  • Opprett ny...