Gå til innhold

Cptmorgan

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cptmorgan

  1. Kurdos skrev (På 6.11.2021 den 19.12):

    Heisann!

    Har lyst til å søke opptak neste år, men er dette med jobbmuligheter som holder meg litt tilbake. Denne nyhetssaken bekreftet egentlig bekymringen... Er det noen her som kan svare på om det er realistisk for de fleste å få seg fast jobb innen et par år? eller forventer de aller fleste som går phs å være i ulike vikariat stillinger en god stund? 

    https://www.nrk.no/innlandet/mikkel-solbakken-fra-elverum-er-utdannet-politi-og-sliter-med-a-fa-seg-relevant-jobb-1.15703606

    https://pf.no/aktuelt/samfunnsansvar/flere-politiutdannede-ma-i-jobb

    Om du har snittet til å komme inn på PHS nå, ville jeg heller søkt et godt studium som faktisk gir en jobb og trygghet når du er ferdig utdannet, istedenfor usikkerhet og et "rotterace" ut av en annen verden som virker å vare i flere år. 

    Ja, det er foreslått budsjettøkning på 200 millioner, men dette er bare symbolpolitikk og små justeringer fra den nye regjeringen. 

    Over 1000 stykker i midlertidige stillinger flere år etter endt utdanning, samt nesten 300 nyutdannede håpefulle som står uten jobb. Å måtte ta en ny utdanning etter tre år på PHS og ett år som arbeidssøkende, fremstår for meg som veldig kjedelig når man i realiteten kunne vært ferdig med bachelor og ett år unna mastergrad i et annet studium med garantert jobb i vente..

     

     

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...