Gå til innhold

voxelo433

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av voxelo433

  1. On 11/8/2021 at 10:50 AM, Guest 8a4f4...08a said:

    Realdoll fra Abyss Creation skal vel ikke være noe problem i dag? Jeg kjøpte en slik dukke en gang for litt over 10 år siden og hadde ingen problemer med importen, men den gang var ikke sexdukker i søkelyset. 

    Spør fordi jeg har lyst til å kjøpe en ny.

    Anonymous poster hash: 8a4f4...08a

    OP her, endte opp med en mysiliconlovedoll 140cm, var faan meg 2-3 uker i tollen som irriterte meg noe jævlig. Sendte tollvesenet mail om at de måtte skjerpe seg, fikk svar at det tok tid for at de måtte sjekke om dukken var lovlig eller ikke, hva faan det innebærer skulle jeg likt å visst, men ikke noe konkret svar om det var om anatomien imiterte et barn eller om det bare gikk på høyde. Fikk også 2000kr i tollavgift for at de åpnet pakken, jævla pirater, hadde allerede betalt MVA så det sparket i pungen så jeg ikke så vær obs på at du må betale mye ekstra i avgift bare for at de skal sjekke ut dukken.

    Som vanlig forhold med damer ble den bare mindre og mindre brukt ettersom ukene har gått, største problemet er at den er 25kg steel frame endo skeleton, men føles som 60-80kg, er ikke som vektløfting hvor du får fin balanse på stanga, selve dukken er jævlig å drive med med mindre du har den i en posisjon. Og fingrene og tærene er som sillyputty, de ser helt håpløse ut. Nå kjøpte jeg en som kan være stående så er sikkert litt ekstra tung pga av det, men tror det er verdt det uansett bare for mer gøyale posisjoner. Akkurat nå står den bare og ser ut vinduet haha lurer på om den freaker ut folk, ser jo helt ekte ut. Men har ikke brukt den på over 8mnd nå, prinsesse høyrehanda gjør jobben raskere.

    Men anbefaler kjøpe en mindre og lettere dukke hvis du bare er ute etter noe å morsomt å jokke på. Har lyst til å kjøpe noe rundt 30-60cm. Problemet er at loven uklar om hva som er lovlig og ikke lovlig, hvis alt er opp til skjønn til individene som jobber i staten og hvis de sier nei så blir en straffet som faktisk pedo så er det sykt til gambling. 

    Nå som covid skitn har roet seg blir det nok bare hore turer sørover igjen fremover, er glad for å endelig være skilt og dukken hjelpe litt med å holde meg borte fra kvinner i perioden jeg var desperat/lengtet etter forhold/sex spesielt med lockdowns. Etter tre jævlige forhold så tror jeg enten jeg er rævva person, rævva på velge damer eller rævva damer velger meg og dukker er fint alternativ da imo. 

    Gjerne send svar hvilken dukke du kjøpte og om det gikk gjennom.

    Faan for jeg misunner fremtidige generasjoner når sex dukkene blir som A.I, Blade Runner og andre dystopiske fremtids filmer, håper ikke det er lenge til, ser at Japan har de allerede som prototyper, android sex doll i maid outfit til å hjelpe seg i pensjonist tilværelsen blir forhåptentligvis tingen haha

    • Hjerte 1
×
×
  • Opprett ny...