Gå til innhold

MattMan

Medlemmer
  • Innlegg

    339
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MattMan

  1. Å si at jeg ikke er så åpen som jeg 'burde' være fordi jeg ikke har skrevet meg opp på Assassins Creed-fancluben dere har startet på akkurat samme inntrykkskilder som jeg har sett er vel like bastant? Føler at du reagerer litt sterkt på at noen faktisk mener noe annet enn deg når du like bastant har satt deg for å like spillet. :)

  2. Det er så tafatt å konstatere at jeg er 'innstilt' på å ikke like spillet. For det første er dette første gang jeg ser det, og etter én gjennomgang har jeg sagt hva jeg mener - og det er at grafikken er den beste delen av spillet hittill. For det andre (hvis du hadde lest posten min skikkelig) hadde du sett at jeg sier: Men ser potensiale i en ferdig build - jeg gidder bare ikke å svelge noe mer enn grafikken på dette stadiet.

     

    Jeg skal kose meg med Halo 3, og sannsynligvis dette spillet også. Har hatt mange artige timer med Hitman, det er bare ikke så ufattelig svært, fritt og freidig som du / dere vil ha det til, etter hva jeg fikk intrykk av tidligere i dag.

  3. Realty check. Script-o-rama, simple, repetative animasjoner og relativt uinterresant.

    6953860[/snapback]

     

    Du er et Troll.

    6953972[/snapback]

     

    Kom med noen argumenter istedet for å slå vekk mine med avvisende kallenavn. Jeg er, og har vært en 360 og xbox 1 fan i alle år. Bare i det siste har kvaliteten på spill droppet noe fatalt - og jeg gidder ikke sitte å digge alt fordet. Det er en håndfull spill til xbox 360 som er SKIKKELIG gode, så det er ikke der det ligger. Det ligger hos utviklerne og bare hos utviklerne. Spill som ikke er like gode som COD2, Oblivion, PGR3 og Kameo er dårlige fordi folk ikke gidder å lage dem gode.

  4. Det er vel mer eller mindre like fritt som Hitman. Målet har et A-B-X-Y pattern det beveger seg i, og du har 3-4 måter å komme deg nærme nok på, igjennom langt fra utilfeldige hendelser. Det gir noe frihet, men replayvalue er close to none. Dette er like mye synsing fra min side som fra noens. :)

     

    Grafikken var god, og bedre enn animasjonene. Så du slosse-scenen på slutten der? Ikke akkurat noe jeg vil kalle en evolusjon fra.. Genma Onimusha på PS2? :thumbup:

    Men ser potensiale i en ferdig build - jeg gidder bare ikke å svelge noe mer enn grafikken på dette stadiet.

  5. At en remake av et gammelt (og godt) spill skal være et av høydepunktene til x06 er for meg latterlig. Dere må tørre å ønske litt mer av "the super-best next-gen console" enn det vi fikk vist i dag. Utrolig skralt av skikkelig god-info. Er det noen som husker halo 2 demonstrasjonen på e3 for x antall år siden? Hvor folk hoppet og skrek når de viste fram dual-weapons og hele pakka? Der leverte de med hype og hva som bedre er. Nå var det bare gamle trailere satt i montasje, uten noen demoer ute i det hele tatt. Jeg er skuffet, og det kan ikke være så utrolig vanskelig å forstå.

  6. Det ENESTE bra med denne konkurransen var den SAFTIGE ballesparkinga i sony's generelle retning. Ellers var det jo ingenting!? Ingenting om de store titlene som er verdt å hype seg over. Hva er det dere jubler så fælt over? Dette var jo ingenting å holde fast i, hvorav i alle fall 50% var old news.

×
×
  • Opprett ny...