Gå til innhold

Erik_s

Medlemmer
  • Innlegg

    503
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Erik_s

  1. Har forhåndsbestilt One i Silver på netonnet selv, har dog ikke hastverk siden jeg har en fullt fungerende og strøken Sensation XE, og var jo klar over at den er forsinket.

     

    Men når HTC endelig kommer med en toppmodell som ser bra ut og ikke er laget av plast må man ha det! + det er jo gøy med noe nytt.

     

    Gleder meg til å få den! :w00t:

  2. God morgen

     

    De musikkprofilene som aktiveres ved bruk at Beats øreplugger, kan man aktivere disse manuelt ved bruk av andre hodetelefonmerker?

    Ja du kan bruke andre headsett så lenge det er 3,5 jack plugg. Lydkvaliteten vil selvsagt bli best med Beats headsettet. Det er også mulig å slå av "Beats lydfunksjonen" og lyden blir merkbart annerledes.

     

     

     

    Får man "dårlig" lyd dersom man ikke bruker Beatsproduktene, men f.eks bruker Denon/Bose headset?

    Som jeg skrev ovenfor kan man slå av lydfunksjonen og da blir lyden merkbart svakere og bass forsvinner nesten. Jeg tror nok at du ved kjøp av XE ikke kommer til og bruke andre headsett på grunn av den gode lydkvaliteten.

     

    XE er jo i prinsipp den vanlige Sensation, med overklokket prosessor og litt softwareendringer. Er det en tydelig merkbar forskjell?

     

    !,2 Ghz prossesor på vanlig sensation,1,4ghz på XE pluss forbedringer på lydkvalitet. Du vil nok merke en forskjell og ikke minst så er batteritiden økt på XE.

     

    Jeg har den vanlige Sensation og er meget fornøyd. Men etter og ha hørt og prøvd XE hadde det blitt mitt letteste valg i forhold til hvilken modell jeg skulle kjøpt. Det skiller jo ikke så mye i pris og da får du en telefon som dekker alle dine behov.

     

     

    Takk skal du ha.

     

    Med andre ord er det ikke mulig å benytte seg av den gode lyden gjennom beatsprofilene med et annet headset enn beats koblet til?

     

    Litt seint svar her, men du kan benytte den gode lyden uten Beats headsettet! Det finnes mange bedre headsett en det medfølgende headsettet såfremt du er villig til å betale for det.. Du får aktivert Beats funksjonen med andre headsett også!

    Bruker selv Klipsch Custom 3 og elsker lyden når beats funksjonen er aktivert!

  3. Hei!

    jeg har prøvd litt av å til å finne ut om dette jeg vil går an men prøver her.

     

    hvordan får jeg bluetoth'en til å lagre filene på intern lagring og ikke på telefon minnet ?

     

    har bare 30mb ledigt og noen sanger og ting er over 30 mb. da får jeg ikke overført

     

    håper på svar

     

     

    mvh Erik

  4. Hei! jeg har ikke brukt telefonen som mp3 spiller på fler måneder pga. elendig lydkvalitet :S men nå trenger jeg den MEN da jeg overfører mp3 filene til telefonen blir filene ødelagte. sangene hakker og masse rare lyder. samme gjelder om jeg drar dem i winamp.

     

    det rare er vis jeg kopierer 1 og 1 sang så går det i noen minutt før de blir ødelagte. mens de sangene jeg allerede har innpå funker fint som bare det :S

     

    noen som vet hva eller hvorfor dette skjer ?

     

    mvh Erik

  5. Når alarmen går (vekkerklokka) kommer ikke "lukk" frem lengre. det kom før men nå er den forsvunnet og jeg må resette telefonen for å få vekk alarmen .

    Innstillinger > Lyder og varslinger > Varsler > Hend: Påminnelser. Huk av for "Vis melding på skjerm".

     

    ah. der etter litt leting fant jeg det.

    men hvorfor deaktiverer dette av seg selv? ser det er fler som sliter med dette.

     

    tusen takk for hjelpa :)

  6. Hei, jeg har møtt på ett problem som er veldig irriterende :ermm:

     

    Når alarmen går (vekkerklokka) kommer ikke "lukk" frem lengre. det kom før men nå er den forsvunnet og jeg må resette telefonen for å få vekk alarmen .

     

    dette har hendt med "svigerfar" sin også. Er dette normalt ? har ikke stilt på noe.

  7. Hei. Jeg har nylig fått Diamond og er fler ting jeg lurer på,(kan være det står innen desse 70 sidene men tar for lang tid)

     

    Få sortert telefonlista (kontakter) etter alfabetisk rekkefølge?

     

    Instalerte programet som man skal kunne skjule sim-kontakter med men skjer ingen endring etter instalasjon.

     

    lot telefonen stå på lading over natta, når jeg da slo av "låsen" idag mårres var det artifaks og streker på skjermen og var som sirup å bruke. er dette normalt? Lot seg fikse av en restart.

     

    Ellers var det underlig lav lyd vis man bruker musikk som ringetone. vertfall i forhold til på min P1i.

  8. Mange som nevner doping her , men er vel også mange som ikke vet så mye om "boling" eller steroider, hvilke forkjellige sorter det finnest, hvilke funksjoner de har(nei alle er ikke bare til å bli "stor" av ) og om det er oralt(tablett) eller intramuskulært(sprøyte)!    de fleste roper bare "boler" med en gang de ser en som er litt større en normale mannen i gata, noe som er irriterende da en faktisk kan bli ganske stor uten å "bole" , men ikke i nærheten av hva arnold, coleman, og de store bodybuilderene er!  du kan jo altid prøve, det er faktisk ikke juks, ettersom du må ha en sinnsyk psyke, gode vaner, spise rett og mye, trene rett og mye osv.

    spising = 80-90% , trening = resten! (i og med at du trener rett)

    det går med andre ord ikke an å leve "vanlig" når en er bodybuilder, eller vil bli det, har  bekjente som er det, og har trent med en som er tidligere bodybuilder, (sinnsyk svær kar)  :)

     

    men over til saken.. mitt forbilde er Lee Priest, han har en kropp som er i mine øyner fin og faktisk noe sånt jeg trener for, motivasjon, og tenker "tenk om jeg står en dag i speilet og ser sånn ut"  :cool:   

     

    post-57364-1159910604_thumb.jpg

     

    post-57364-1159911010_thumb.jpg

     

     

    post-57364-1159911030_thumb.jpg

    6994817[/snapback]

     

    Mye tar denne karen i benken?

     

    *veldigveldigspent*

    7114551[/snapback]

     

     

    hmm.. det vet jeg faktisk ikke , ettersom han er en bodybuilder og ikke en styrkeløfter (strongman) ! har prøvd å finne det ut, men finner det ikke noen plass! :hmm:

  9. HAR KJØPT DELENE! men lurer på en ting..

     

    psu'en jeg har er 20 pin, hk'et er jo 24. og er ikke 6-pin kontakt(pci express) må jeg bytte psu da ? eller fungerer det med overganger ? finnes det til pci-express? :S (6 pins altså)

     

     

    har liggende kabinett,hdd,psu.

     

    har kjøpt :

     

    cpu : 3700+ 1mb cache , 2,2ghz (san diego)

     

     

    hk : ABIT AT8-32X, ATI RD580+ULI M1575, OTES crossfire 3200

     

    Ram : OCZ 1024MB Premier Dual Channel.

     

    skjermkort : Sapphire Radeon X1900XT 256MB GDDR

     

     

     

     

    takker på forhånd for svar :)

  10. Endel folk har også inntrykk av at store biceps gjør folk til streetfightere, men den duger til stort sett en ting og det er kvelertak, hehe, ellers er den stort sett udugelig, vel, den funker jo til å dra seg opp etter en stang osv.

    6998410[/snapback]

    Biceps brukes også når du løfter opp tunge ting fra bakken, er ikke en så ubrukelig muskel som mange vil ha det til.

    6998809[/snapback]

    Desto større grunn til å fokusere på øvelser som likner på "å løfte tunge ting opp fra bakken", som roing, markløft osv. Da blir biceps automatisk trent i tillegg.

    6998857[/snapback]

     

     

    men du får ingen peak av de, og pumpet biceps (så du ikke klarer å gjør noe mer)

    er det deiligeste :w00t:

     

    edit : men la oss holde oss til topic...

  11. det kommer vel også an på hvilken maskin du bruker ;)

     

    selv bruker jeg maskin (philips test vinner og greier) som barberer veldig bra synes jeg, og blir faktisk silkehud vis en tar over et par ganger (er sjelden jeg orker å stå i 10 minutter med en maskin i tryne) men har latt det gro under haka og opp til under lippa (ja... ) vanskeligt forklart :hmm:

     

    men hvorfor jeg ikke bruker høvel? hmm.. mye stress.. men er jo deiligere etterpå å TA på.

     

    har også en maskin som har en væske som kommer mens du barberer deg, med alkohol i så det STINKER 96% av deg etterpå :p men det forsvinner til en deiligere lukt etter 5-10 minutter da :)

  12. jeg angrer på at jeg ikke tok mer intiativ med ei jente, vi hadde det egentlig bare "gøy" :D men hu var vist betatt av meg, og jeg av henne, men vågde ikke å si det, så etter en stund fikk hu type pga. jeg ikke viste noe interesse, så hu valgte å gå videre, å ikke forelske seg(fikk type 6 måneder etter). fy F så jeg angrer.. flotte dama.. :(

  13. trener biceps 2 ganger i uka

    6995456[/snapback]

    Hvilken hensikt skal det tjene?

     

     

    Selv har jeg hverken kjørt markløft eller knebøy noe særlig (har planer om å begynne med markløft regelmessig nå), men tipper at jeg ligger på noe rundt 150 kg totalt :blush:

    6995569[/snapback]

     

     

    Det er vel mer at jeg liker veldig godt å trene biceps :D

    men jeg er fullstendig klar over at triceps er en større muskel, men er vel at programmet jeg følger gjør at biceps blir innvolvert i de andre øvelsene!

    og jeg elsker å pumpe biceps :)

  14. man må jo også huske på at bibelen er omskrevet/forandret på av prester i mange århundrer siden den originale som var på hebraisk?! (usikker)

     

    for min del synes jeg vi skal leve slik vi vil! og ikke etter en bok! :)

     

    edit : er enig meg han over meg! julepresanger og konf.gaven er/var en fin ting å ha :thumbup:

  15. Hmm..du kan jo fortelle litt om hvor lenge du har trent også :)

     

    men vertfall, jeg har trent i 1,2 år ca. og sluttet å trene benkpress før sommeren (flatpress,skråpress og flyes nå(manualer/hantler)

     

    men vertfall.

     

    benk : 100kg. maks.

    markløft : vet ikke hvor mye maks, men trener med 130kg (6-8rep x 3 set)

    knebøy : har bare trent dette 5 måneder , maks : ? trener med 120kg, da 6-8rep her også!

     

    kan vel nevne at jeg bruker 40kg's hantler på skråpress og flatpress!

    og 26kg's hantler på biceps (trener biceps 2 ganger i uka)

     

    målet er å bli so stor som mulig , og sterk såklart ;)

  16. Jeg mener de eksisterer, grunnen er at jeg og familien har opplevd mye..

     

    blandt annet at Pappa har gått til en såkalt "Healer" pappa var uføretrygd og legene trodde han hadde kvikksølv forgiftning, eller noe, de viste liksom ikke.. altså.

    han låg ofte i sengen hele dagen, gikk på mange forkjellige tabletter!

     

    Etter 1 måneds tid begynte han å bli bedre, (gikk ca. 1-2 ganger i uken til Healer)

    og nå 6 måneder etter jobber han, og er opplagt, går ikke på medisiner.

     

    han healeren fortalte meg og pappa at det finnes, og at han kan kan drive disse vekk, og han sier alle er ikke i stand til å se/høre ting som disse Energiene gir fra seg.. om det er sant? opp til vær enkelt!

     

    jeg har hørt masse lyder uttafor romme mitt(er bare fjell og masse store steiner der, baksia av huse), men nett som noen trakker på steinene og de beveger seg,men det er for store steiner til å være en katt, og det er der av å til ,mer bråkete, av å til mer lyder, pappa og mamma hører disse også.. og etter at vi sa det til healeren har de sluttet, han sa det var noen som gikk at å fram bare for å vise at de var der.(lagde lyder altså) dette kan like godt være kl.13:00 som 02:00, og en dag jeg såg bak der følte jeg meg skikkelig ukomfortabel.. men en energi/ånd kan ikke gjøre deg noe vondt, ifølge han. (bortsett fra å klype deg, og sånne ting)

     

    kan jo si en gang jeg var og gikk en tur, helt mørkt, er faktisk bare 1måned sia.

     

    jeg gikk bortover veien helt alene, ikke noe gate lys , bare hus rundt meg.

    da jeg gikk og hørte på musikk så jeg en skikkelse komme mot meg (det var jo helt svart så såg bare en slags form) men da lyse fra vindue lyste på veien, så jeg at det ikke var noe der, men oppe (overkroppen) så jeg komme mot meg, og når jeg paserte var det nett som det støtet i meg, og jeg for til sia, og ble litt forskrekket,

    men gikk videre å tenkte "jaja, " blir ganske van til den slags når en godtar at det er rundt deg, så lenge en ikke ser tydlige skikkelser, men bare lyder av å til går det fint. :) det fungerer altså ikke sånn som i film at man ser en person,osv. men som regel bare "rester" de fleste er bare etter min mening istand til å høre lyder, :)

     

    Dette er vertfall min mening, men når sånn som dette har skjedd med meg, og familien så velger man lett å tro på det! ;)

  17. Jeg spiller source, og spiller for klanen [ObtS] (Owned by the superior)

    Svensk klan,og alder er vel 18-26 år :)

     

    har spilt for Mistic før, (de er vistnok kjente i sverige i følge folk :p )

     

    ellers spiller jeg bare på gøy, mest på svenske servere siden de holder et høyere nivå føler jeg, public, da jeg liker å ha mye å konsentrere meg om, 10vs10 . :)

     

    liker ikke å spille på Catch-gamer eller Batlefield da det er så sykt mange sytere som klager med en gang de dør, og "hax" " OMG" hele tiden. er synd, er jo gode servere :)

  18. Mange som nevner doping her , men er vel også mange som ikke vet så mye om "boling" eller steroider, hvilke forkjellige sorter det finnest, hvilke funksjoner de har(nei alle er ikke bare til å bli "stor" av ) og om det er oralt(tablett) eller intramuskulært(sprøyte)! de fleste roper bare "boler" med en gang de ser en som er litt større en normale mannen i gata, noe som er irriterende da en faktisk kan bli ganske stor uten å "bole" , men ikke i nærheten av hva arnold, coleman, og de store bodybuilderene er! du kan jo altid prøve, det er faktisk ikke juks, ettersom du må ha en sinnsyk psyke, gode vaner, spise rett og mye, trene rett og mye osv.

    spising = 80-90% , trening = resten! (i og med at du trener rett)

    det går med andre ord ikke an å leve "vanlig" når en er bodybuilder, eller vil bli det, har bekjente som er det, og har trent med en som er tidligere bodybuilder, (sinnsyk svær kar) :)

     

    men over til saken.. mitt forbilde er Lee Priest, han har en kropp som er i mine øyner fin og faktisk noe sånt jeg trener for, motivasjon, og tenker "tenk om jeg står en dag i speilet og ser sånn ut" :cool:

     

    post-57364-1159910604_thumb.jpg

     

    post-57364-1159911010_thumb.jpg

     

    post-57364-1159911030_thumb.jpg

  19. jeg bruker aldri refleks, men går ofte på tur på veier uten fortau, når det er mørkt, men da ser en når bilene kommer, og når de kommer pleier jeg å gå UT av veibanen og stå i ro til bilen er kjørt, gå sakte vis det går an på sia av veien :)

    mest for min egen sikkerhet da disse bilene pleier å ha en ganske høy fart, (bor litt på landet kan du si)

     

    Edit : synes ikke det er noe å ha påbud på..

×
×
  • Opprett ny...