Gå til innhold

Leknemenn

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Leknemenn

  1. TinyBella skrev (49 minutter siden):

    To bifile menn hadde nok absolutt vært det beste ja, og kunne jo blitt enda mer gøy spørr du meg🙈😅 

    Etter min erfaring så ja, definitivt 😇

    Heldigvis er ikke alle like useriøse og noen menn klarer faktisk i tillegg å oppføre seg som voksne, selv når det kommer til sex. 

    Uansett... Kos deg med drømmene dine ❤️

  2. En slik opplevelse kan ikke bli positiv, med mindre den oppleves trygg. 

    Det er heller ikke alle fantasier som bør leves ut, samtidig som jeg synes det er trist at mange fantasier forblir nettopp det.. Synd at samfunnet har beveget seg i en mer utrygg retning, nå som flere begynner å oppdage gleden av å utfolde seg. 

    Men ja... Usikker på hva slags råd du/dere vil ha. Ta dere godt tid i hvert fall, og gå sakte frem. I forskjellige kubber eller nettsider som feks "nakenprat", vil dere finne et hav av menn som er villige. Mange useriøse og heller ikke så veldig tolmodige, dessverre. Skap uansett klare rammer og forventninger i god tid før dere havner under dyna. 

    Sånn sett er det kanskje tryggere å finne to bifile menn. På den måten vil ikke det være et like stort "press" på deltagelse, om man får kalde føtter under akten 😉

    Lykke til. Personlig så håper jeg du finner ut av det. Sex er og skal være en nytelse. Dobbelt sex, betyr dobbelt nytelse 😅

×
×
  • Opprett ny...