Gå til innhold

-sealiNe-

Medlemmer
  • Innlegg

    268
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av -sealiNe-

  1. Tviler litt på det, har rensa den for støv flere ganger, har i tillegg en zalman nc2000 vifte under. Pluss jeg har drilla hull under slik at luften strømmer gjennom mye lettere. Har idle temps på 60 atm, så tviler sterkt på at det er problemet. Jeg mistenker minne på skjermkortet, men jeg aner ikke.

  2. Hei,

     

    For noen dager siden så lastet jeg ned de nyeste driverne til Nvidia, vet ikke om dette har noe å si, men ihvertfall! Etter dette så har pcen oppført seg veldig merkelig. Etter noen timer med spilling idag så klikka skjermen helt å jeg fikk mange forskjellige farger i både windows og i spillet, det som pleier å skje er at skjermen blir helt svar og jeg må deretter restarte.

     

    For å vise noenlunde hvordan problemet mitt er så fant jeg en film på youtube:

     

    http://www.youtube.com/watch?v=PIWi1srZusw

     

    Hvis jeg starter spillet og finner ett game så vil det plutselig klikke helt og jeg må skru av maskinen, etter jeg skrur den på så er det masse striper i forskjellige farger etc(litt vanskelig å forklare)

     

    Jeg restarter maskinen endel ganger helt til den klarer å starte opp normalt.

     

    Vet ikke om laptopen er ubrukelig nå? Har prøvd å negradere gpu driverne til de samme som jeg brukte før men jeg føler bare at problemet ble verre.

     

    Har bestilt meg ny pc, problemet er bare at jeg ikke får denne før en stund ettersom den ikke er på lager, og jeg hater å ikke kunne spille.

     

    Noen som vet om det er mulig å fikse dette? Eller er maskinen ubrukelig nå?

    Vil en total formatering eventuelt hjelpe meg?

     

    Forresten så har jeg 8600gt 256mb. (ASUS G2S)

  3. Regner med jeg bestiller denne pcen på torsdag.

     

    Ett spørsmål, vet dere om en veldig god vifte jeg kan ha under? ATM har jeg http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=100627

     

    Ettersom jeg selger den laptopen jeg har nå så gir jeg med vifta.

     

    Jeg er ute etter en veldig god vifte, den kan koste hva den vil og lage så mye bråk den bare vil, med andre ord så er ikke støy ett problem.

     

     

    Dredg, vet du hvordan den du har bestilt er?

     

     

    Sealine

  4. Litt av greia er også at jeg elsker svære laptops. Jeg har 2 andre laptops, så det å bære rundt på den nye jeg får blir det ikke mye av. Jeg vurderer også w870 litt, men jeg har så evig lyst på den 18" skjermen. Hvor mye bedre er radoen hd5870 i forhold til gtx 285m? Er det stor forskjell? Og med tanke på cpu? Hvordan er den cpuen?

  5. Hei, jeg er noen klikk ifra å bestille kunshan x8100, jeg lurer bare rett og slett på om jeg gjør noe veldig dumt nå? Har gått på denne smellen før da jeg bestilte min Asus g2s for 17000, etter 4 - 5 uker fant jeg pcer med samme specc til 8 - 9000. Verste jeg vet er å angre på det jeg kjøper, pleier som regel å gå greit. Men gjør jeg ett bra kjøp her? Vil høre deres meninger om hvorfor jeg eventuelt ikke burde kjøre på.

     

    - 18.4" Full-HD

    - Intel Core i7 820QM 1.73GHz (Turbo Boost opp til 3.06GHz) 8MB Smart Cache 45W

    - 4GB DDR3 SO-DIMM 204-pin 1333MHz (2x2GB)

    - GeForce GTX285M 1GB DDR3

    - 320GB SATA 5400RPM 2,5"

    - MS Windows 7 Home Premium

     

    Total pris: 17 944,- uten frakt.

     

     

    Mvh Sealine

  6. Hei! Hadde samme problem, jeg hadde går\hvit hjemme sentral. Denne er veldig gammel. Hvis du vil åpne porter så er du nødt til å bestille fast IP, ettersom Lyse ikke bridger lenger. Noe jeg ville gjort hvis jeg var deg er å be om en ny hjemmesentral, eventuelt si at nettet ditt blir tregere og tregere. Vår hjemmesentral ble ødelagt og noen dager etter kom Lyse og satt in en ny(svart med antenner).

  7. Hei!

     

    jeg låner en dell inspiron 1720 av en kamerat! Jeg føler at fargene til skjermen ble helt rare når vi formaterte pcen. De er helt grålige, hvit er på en måte litt grålig. Jeg får vondt i hue av å se på ett ikon eller når jeg konsentrerer meg, har prøvd å stille litt på vibrance på nvidia kontrollpanel men det blir egentlig bare verre. Noen som vet hva som forårsaker dette?

     

    her er ett bilde:

    post-57332-1250212024_thumb.jpg

  8. Eivind, hvor lenge har du hatt pcen din nå? Kjører den fortsatt veldig bra?

     

    Jeg lurer på om jeg skal vente litt til LED skjermer er litt mer inn og det blir litt billigere. Er også veldig redd for at jeg skal få det samme problemet som trådstarter, ja jeg vet han hadde maks uflaks.. Men synes allikevel at to ganger på rad er ganske sykt. Sånn ellers, hva er alt dette snakket om døde pixler? Skjer det spesielt med denne skjermen eller er det alle lcd skjermer?

  9. Er det noen plass jeg kan få bedre pc for omtrent samme pris? Rundt 16 17k, føler at denne pcen som sagt før er gammel men har ny teknologi inni seg.

     

    Begynner å lure på om jeg ikke skal bestille allikevel.

     

    Hvis jeg betaler 16-17k for en maskin så forventer jeg å få noe jævlig bra tilbake. Men feks når jeg ser på de nye asus pcene så føler jeg de er veldig overprisa i forhold til denne pcen her.

     

    Men seriøst, jeg er veldig confused nå. Jeg vil bestille en maskin som jeg aldri i mitt liv kommer til å angre på, vet ikke om jeg skal gjøre dette eller ikke. Det er tros alt snakk om mye penger, og det verste jeg vet er når jeg angrer etter ett kjøp. Dette skjer ofte fordi jeg skynder meg sånn og skal ha ting med engang, derfor vil jeg bruke endel tid denne gangen.

     

    Jeg klarte å gjøre denne tabben når jeg kjøpte asus g2s for 17k noe som jeg angrer noe helt sykt på akkurat nå.

     

    Håper noen kan hjelpe meg med all denne frustrasjonen.

  10. Tror egentlig ikke jeg vil ha større HD, men lurer fortsatt litt på turbo-minne. Hva det gjør iforhold til det jeg bruker maskinen til. Så langt så ser det ut som jeg bestiller, med mindre noen andre har hatt problemer med varme etc.

     

    Edit: Støy bryr jeg meg ikke om, den jeg har nå har nok av støy og det irriterer meg ikke så veldig mye. Tror heller ikke at det kan bli høyere enn det allerede er.

  11. Har ikke fått skrevet noe pga ferie!

     

    Fikk svar fra komplett og de sa jeg skulle sende pcen inn til dem osv.

     

    Til dere som ikke forstår problemet, tror dere ikke mange har prøvd å fjerne støv? Ikke nok med at de fjerner støv men de lager hull under pcen for å få bedre lufttilførsel. Og hvordan kan støv være det eneste problemet når dama mi sin pc med ett radeon kort og generelt dårligere pc klarer dette spillet helt fint? Ikke nok med at den er dårligere den er også mer brukt enn min.

     

    Jeg skriver jo at skjermkortet er defekt, jeg spør ikke hvordan man fjerner støv. Ettersom jeg vet at hovedproblemet ikke er støv. Spørsmålet mitt var hva jeg hadde rett til når det gjaldt komplett.

     

    Jeg forstår ikke helt det at jeg må sende inn pcen til Asus når det var komplett jeg kjøpte pcen hos, det vil ta en evighet hvis jeg skal sende den inn til asus..

     

    Etter å ha lest endel andre tråder så var visst Asus verst når det gjaldt dette problemet, de formaterte pcen som regel og sendte den tilbake.

     

    Forresten så lå skjermkortet på 80+ grader bare jeg så en film. Høres veldig realistisk ut at støv skal ødelegge etter halvannet år.

     

    Edit: Fant en tråd ang dette på asus sine sider hvor folk diskuterer akkurat dette, jeg fant også ut at skjermkortet mitt er Revision A2, som er den versjonen som er defekt.

     

    Link: http://vip.asus.com/forum/view.aspx?SLangu...=1&count=66

     

    Edit 2: Har nå åpnet pcen å prøvd å få vekk mesteparten av støvet, det var ikke mye støv å se så jeg tror ikke det har så mye å si ettersom temperaturene er helt like.

     

    Mvh Sealine

  12. Takk for ett veldig bra svar :)

     

    Jeg tror ikke jeg trenger en større HD, jeg har 160 GB nå og og har aldri fullt den helt opp, og hvis dette skulle skje, så kjøper jeg eventuelt en ekstern harddisk. Men sånn ellers, hva vil noen år si? 2 - 3?

     

    Men da skal jeg bare drite i å ta med turbo-lol ? :p

  13. Heisann!

     

    Har nå en asus g2s "spillmaskin" har hatt denne i ett halvt år nå!

     

    Har funnet en ny bærbar maskin på multicom, har prøvd å tilpasse denne til mitt behov, og det er spilling osv. Spørsmålene mine er:

     

    - Hvor lenge vil denne vare?

     

    - Er det noe jeg har tatt som jeg egentlig ikke trenger?

     

    - Trenger jeg turbo minne? Hva er dette og hvordan fungerer det?

     

    - Får jeg mye for pengene? Pcen har fått endel god kritikk osv.

     

     

    Speccs:

     

    17" Widescreen WSXGA+ 1680x1050 blank skjerm (glare)

     

    Intel Core 2 Duo P8800 2.66GHZ FSB1066 3MB cache 25W

     

    250GB SATA 5400RPM 2.5"

     

    SAMSUNG 4GB SO-DIMM 1066MHz DDR3

     

    NVIDIA® GeForce® GTX 280M 1GB DDR3 skjermkort

     

    Standard DVD-brenner (Super Multi)

     

    Innebygd bluetooth for trådløs kommunikasjon med f.eks. mobiltelefon [+249,-]

     

    Windows Vista Home Premium 64-bit, engelsk [+1 170,-]

     

    Turbo minne?

     

    Pris 17 872,-

     

    Edit: Har denne bærbare pcen noen form for varme problemer? Vil ikke gå gjennom det samme som jeg gjør med den pcen jeg har nå.

     

     

    Takk for alle svar! :D

  14. Når jeg allerede vet at problemet ligger hos skjermkortet? Jeg er ikke den eneste med en G2S som har problemer med varme. Støv er det nok, men temperaturen skal ikke ligge over 100 grader på ett spill som ikke krever så alt for mye. Har kompiser som har eldre pcer og som spiller mer enn meg, de har ikke dette problemet i det hele tatt.

     

    Har ikke fått svar fra komplett enda.

×
×
  • Opprett ny...