Gå til innhold

VagaStorm

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av VagaStorm

  1. Herregud, fortell meg hvordan jeg slår dette av:

     

     

     En annen ny funksjon i Edge, er støtte for varslinger – slik at nettsider kan sende varsler som dukker opp i Handlingssenter til høyre på skjermen. Dette handlingssenteret har også fått en liten finpuss.

     

    Vil ikke ha internettreklame i "høyrekarmen".

    Siden må ha rettigheter til det for å få lov til å sende deg varsler på denne måten. det er genialt for webmail, support systemer osv som skal gi beskjed om at noe har skjedd. Chrome har også dette, men de kommer ikke inn i notification centeret.

    • Liker 1
  2.  

     

     Samsungs foreslåtte «rom-Internett» skal visstnok være i stand til å håndtere en samlet trafikk på én zettabyte med data per måned, som tilsvarer 200 gigabyte per måned for 5 milliarder brukere.

     

    Synes ikke dette høres så mye ut, dersom ørten store firmaer spiser opp flere tusen brukerkvoter hver.

    Hvis det er tilfelle at all data trafikken i 2013 lå på en exabyte, så e det 1000 ganger det globale behovet. Det burde holde en stund.

  3. Hei.

    Jeg har "arvet" en mazda demio 1999 modell etter mine foreldre.

     

    På lengre turer, og særlig i litt ruskete vær, kjennes det ut som motoren mer eller mindre kveles, uten at den dør, men jeg har noen ganger måttet stoppe for å komme i gang igjen. Hvis jeg heller på kondens fjerner, forsvinner stort sett problemet mer eller mindre med en gang, eller det blir i alle fall minimert til et et nivå hvor bilen funger forholdsvis bra. Bør det være nødvendig og fylle dette ofte? Oftere enn jeg vanligvis ville fylt bensin uten problemet.

     

    Radiatoren har vært lekk(det var tydelig at det la seg noe frostveske i den "pannen" under radiatoren), men det ser ut til å ha løst deg etter at jeg fylte på radiator forsegler. Det ser ut som det renner "noe" på høyre side av motoren litt under fordeleren, ikke nok til at det er vått, men nok til at jeg ser at det ikke er tørt. Jeg har etterfylt noe kjøleveske også etter at radiator sluttet å lekke, men ikke mye. Er dette: http://biltema.no/no...ktetning-36637/ et alternativ hvis der er snakk om en liten lekkasje eller er det noe ræl som bare gjør vondt verre? Jeg er forholdsvis sikker på at det ikke lekker olje, da denne ser ut til å holde seg helt stabil.

     

    Litt før jeg overtok hadde de den på en service, og bla tennplugger ble byttet. Etter at de fikk problemet, hadde de den på verksted hvor de byttet fordeler uten at det løste problemet før pappa fylte på kondensfjerner.

     

    Kan noteres at siden jeg bor slik at det er raskere og gå eller sykle til jobb, er ikke bilen ofte i bruk og ofte kan stå i en uke uten å bli kjørt.

  4. Hei,

     

    Jeg har noen spørsmål ang. webserver og virtual host. Jeg har et domene "domene.net" som er registrert hos servage.net.

     

    Så vil jeg ha et subdomene av dette som peker til ip-adressen til nettverket mitt (har fast-ip). Så forwarder jeg portene internt i nettet mitt serveren som jeg har stående. Holder det da på apache2 på serveren og ha satt opp en virtual host på det subdomenet? Eller må jeg ha en DNS server på serveren som tar seg av ting.

     

    Litt mer punktvis:

    - sub.domene.net setter jeg DNSen til min faste-ip fra ISPen (i kontrollpanelet til servage)

    - I Apache2 så setter jeg opp en virtual host på sub.domene.net:80

    - Forwarder alt på port 80 til serveren.

     

    Er dette måten å gjøre det på?? Eller er jeg nødt til å ha en DNS server også??

     

    Håper noen skjønner hva jeg mener og tar seg tid til å svare...

     

    Du trenger ingen dns for at apache skal vise websiden. Hvis du bare skal ha en webside, trenger du ikke egentlig styre med å sette opp en virtual host heller, du kan legge filene i webrooten, vanligvis /var/www/htdocs/

  5. vet ikke noe om DNS.

     

    Jeg har ikke tilgang inn men alt går via mail. Skal jeg spørre om DNSen til domenen? eller?

     

    Da bare finner du ipadressen til webhotellet, og ber dem peke domenet med og uten www til den adressen. Skal du ha mail også på webhotellet, så må mx records også pekes riktig.

     

    Forøvrig, forenkler du ting endel for deg selv ved å bestille domene oh webhotell fra samme levrandør selv om ikke dette altid er det billigste :p

  6. Jeg har fått det til men problemet er at jeg blir videresendt.

     

    Videresending er ikke løsningen. Pek til IP fra DNS der du har domenet.

     

    det er den rette måten å gjøre dette på, men det forutsetter at du har tilgang til dns administrasjon der du har domenet. Det bør du ha eller kunnet få på forespørsel.

  7. Det beste er å finne ip adressen til webhotell, hvis du ikke har denne, kontakter du hosting leverandøren din for å få den. Jeg antar du måtte oppgi domenet du skulle ha hosting før, når du bestilte.

     

    Så går du inn på administrasjons siden til domenet, og peker domenet mot den ip adressen. Dette gjøres vanligvis under dns administrasjon eller et tilsvarende navn. Pass på at du peker både domenet og WWW.domenet mot ip adressen. De skal være å rekord, eventuelt kan det ene være et cname mot det som er å rekord.

  8. Bah, her er det jeg fryktet, men som jeg trodde ikke var tilfelle, da ingen andre har nevnt det:

    There's also a microSD card slot for extra memory - but that's hidden below the battery, and can't be taken out without turning off the phone.

    :( For en latterlig måte å implementere minnekortet på.

     

    Etter at jeg mistet minnekortet på sx1 en min på et utested(den hadde en skuff som praktisk talt køyt ut kortet når man skulle ta det ut), så ser jeg ikke på dette som så veldig negativt O.o

  9. Jeg bestilte hos Tele2 med FLEX 299,- og data pakke i tillegg.

    Synes det ble en bra deal.

    Telefon ble da 1799,-

     

    Hvilken datapakke er dette? Hos Tele2 kan du ikke kombinere Mobilsurf med Flex abonnement, så derfor vil jeg gjerne vite om de tilbyr andre datapakker enn mobilsurf :)

     

    Er ikke det endret? Jeg mener på de endret det i høst eller noe. Jeg beit meg merke i det, siden jeg måtte velge noe annet en tele2 når jeg kjøpte mobil for et år siden.

  10. Så vidt jeg har skjønt så er den største forskjellen at desire ikke har voice to text systemet som nexus har, hvor du kan legge inn sms, søk osv med stemme styring. det er vist det de trenger noice canselation til. Virker konge, men jeg har forhånds bestilt desire. Sence UI og en norsk leverandør å forholde seg til gjorde det enkelt.

×
×
  • Opprett ny...