Gå til innhold

curud

Medlemmer
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av curud

  1. ja, den e dau. men nu har det oppstått et nytt problem-usb-korte mitt med firewire og usb2,0 e dødt for allmenn bruk. Så nå nytta det ikke å prøv likavel. ARG.

     

    Eller, den e ikke dau, den spilla de 52 sangan som e inne, men hver gang æ skal skift sang eller trykk på den så bli det stopp på alt fra 5 sek- til å ikke start igjen. HMPF!

    Kan jo ikke brukes til noe fornuftig i allefall! :mad:

  2. .. som topic sier, jeg har et problem med min ipod. Det begynte før jul, ipoden min bare spant da jeg skulle slå den på, og jeg fikk opp det sedvanlige surtrynet i displayet. Jeg fikk ikke komla meg til å sende den til reperajon før nettopp nå (har apple care protection plan-kjøpte ipoden i 2004). Fikk den tilbake fra reperasjon 28. mars 06, med påfølgende bekjed i papirene om at det var samme ipod dem sendte tilbake fordi dem ikke fant noe galt med den. Greit nok. Den funka da jeg kom hjem.

     

    Fulgte stegene til punkt og prikke, installerte nyeste itunes og nyeste software for ipoden min. Itunes spiller sangene mine som aldri før, installasjonen går fint, ipoden dukker opp i itunes og oppdateringen begynner. Så langt vel. Til itunes pluteselig henger, og alt stopper opp. Restarter maskina et par ganger, installerer programvaren på nytt, etc, før jeg ringer support. Snakker med dem en times tid, restarter maskina, avinstallerer/installerer programvare... same story over again.

     

    Får nå av og til surtryne på ipoden min. Itunes funker, kan spille sanger. Ipoden funker nå og da, men fikk kun 3 sanger lagt inn. Ipoden blir registert av pcen, men alt (som har med itunes/ipod) går i stå når jeg kobler til ipoden (via usb2.0). Ipoden dukker nå ikke opp i itunes, slik den gjorde i begynnelsen, men ligger som ekstarn harddisk i min datamaskin. Tenkte da at jeg skulle innstallere en galere programvare for ipoden min, da jeg tidligere har sett andre har fått det anbefalt i forumet. Men, finner ikke noe annet en nyeste software. Noen som har tips til hva jeg skal gjøre før jeg klikker mongo over mannskiten?

     

    spørs om noe er galt med ipoden, for jeg får i tillegg opp photo import under main menu. men jeg har da ingen photo-ipod. ***ARG!*** for ikke å snakke om video-noe-greia som ligger i menyen min også. Vesjon står som3.1.1. i think. har som sagt tre sanger inne på poden nå, men den vil den ikke spille mer enn når den finner det for godt.

     

    Sørgelig langt innlegg dette her, men det er altså like før jeg klikker :mad: .

    Det jeg ternger hjelp til:

    1. hvordan løse problemet med min gale ipod da support ikke kan hjelpe meg?

     

    2. hvis jeg kan hjelpes av gamlere soft/firmware, hvor finner jeg det?

     

     

    På forhånd, stor stor takk!

     

    Christine

  3. :blush: gleder meg på deres vegne, husker hvordan ventetiden var da jeg fikk min 40gb ipod i høst... :D er storfornøyd!! Har for øvrig ikke testa batteritiden som dere snakker om på minien, men jeg per tiden aldri blitt fri for strøm (små-lading her og der når jeg laster musikk etc)

     

    happy ny ipod mini dah :w00t:

  4. fins sikker et topic på liknede, men pc'en er så treg...

     

    noen som vet hva sangen i yoplait reklamen heter? den der de fire boksene deler seg osv, noen som vet?? synes den er fin, jeg ;)

     

    EDIT: takk, visste ikke det

  5. iskin fås kjøpt på iskin, der finner du mye bra. hvis det er 4generasjon ipod su kjøper, så må du kjøpe iskin evo 2 iskin evo2

     

     

    se evt på everythingipod

     

    og burninglove. de har ikke iskin, men annet tilbehør og vesker som sikkert er kjekke

     

    greier til ipod mini kanskje de får inn ting til vanlige ipoder senere

     

    burberry...

     

    forskjellige greier, så bra ut

    mye spennende her også

     

    xtreme mac

    har ikke erfaringer med andre en iskin, og er fornøyd, men det fins sikkert mye annet bra, sjekk det ut og finn noe du liker

     

    :D

  6. jeg ville også gått for 20 gb. Selv har jeg 40, og har på langt nær lagt inn all musikken min på ipoden enda(ligger på cd), men det blir jeg å gjøre etterhvert. de 5-6 gb jeg har i bruk brukes flittigt. Jeg liker å ha mye musikk tilgjengelig hele tiden, pluss at jeg sjelden gidder å sette meg foran dataen for å drive å bytte musikk (hvis jeg hadde hatt mindre lagrings kap)

     

    Jeg stortrives med min 40 gb, og selv om den er større en mini, så er den ikke for stor. Min lomme takler den fint ;)

    Men det er jo som alle sier her, det er du som må velge og prioritere. Høres jo ut som du går for 20 gb, og jeg tror du vil bli fornøyd :) Selv om den er hvit og "kjedelig" som flere sier (jeg liker designet på den), så kjøp iskin. Det har jeg, og det funker bra.

     

    Ditt valg :) lykke til!

  7. takker så mye! Skal se på det når jeg kommer hjem, håper det funker da også! :yes:

     

    EDIT:

     

    Jeg fiksa å laste ned programmet, men jeg anbefaler å lese hjelp-greiene på sidene jeg lastet fra. jeg forhastet meg nemlig litt, og det ble endel ekstra arbeid. Men podutil fungerte veldig bra til å overføre musikken min fra ipod til pc'en.

  8. Fortsatt, takk for svar =)

     

    jeg prøvde å trykke på download på http://www.ipodhacks.com/article.php?sid=1...pod-accessories

    for PodUtil, men siden var suspended. :no: Kan jeg finne det andre plasser tror du? Eller kan jeg bruke andre programmer? Er ikke intressert i å skrive inn all sanginfo på nytt, så jeg vil gjerne bruke et program som tar seg av tagsa som du sier. Har du erfaringer med Anapod, Copypod, euPod, iPod Music Liberator 2.7 eller de programma som er på ipodloungesiden?

     

    ikke meningen at du skal finne all info for meg, men bare lurer på om du, FallenA eller noen andre har erfaringer med disse programma, sånn at jge vet hva jeg får hvis jeg laster dem ned.

    :)

  9. jeg og typen bruker samme pc, og på min del av pcen har jeg hatt itunes og bibliotek etc. Så fikk han det for seg at han skulle formatere harddisken og dele den, slik at vi kunne ha musikken felles, og spare plass. Og det gikk jo forsåvidt fint. Og jeg har installert itunes på nytt og alt det der.

     

    problemet mitt er at når jeg nå kobler ipoden min til pcen, så er ipoden fortsatt knyttet til det "gamle" itunes biblioteket, og jeg får spørsmål om å oppdatere ipoden mot det nye biblioteket, som forøvrig er tomt. All musikken er på ipoden, finnes det noen måte å få det over til biblioteket i det nye itunes? kan tenke meg at noe av problemet ligger i at itunes har fått ny plassering. Typen kopierte seff ikke filene som lå i itunes music mappa, så jeg får ikke føyd til sangene fra ipod til itunes nå...ARG! :mad:

     

    Må jeg klikke ja til at ipoden oppdateres til biblioteket, og slette alle sangene på poden, og miste all musikken...???

     

    hjelp... :dontgetit: kjæresten min sa at det bare var å spørre noen på hardware, så fant jeg ut av det. Han gadd ikke engasjere seg noe videre for å finne ut av dette.

     

    hva kan jeg gjøre?

     

    edit: dumpe kjæresten min? :)

  10. jeg har som sagt iskin, og æ har ikke fått flere ripa enn de jeg klarte å lage før jeg fikk iskinen på. Jeg har på ingen måte fått riper pga iskin, og vil fortsatt anbefale den. MEn må innrømme at de greiene på burning love som det henvises til lengre oppe, var morroe! ;)

  11. jepp!

     

    Gå til iskin eller everythingipod eller www.theistore.com. Der har de mye morro. Selv har jeg nettopp fått en iskin evo2, tur jeg det er, de der greiene som kommer i både transparent og glow in the dark-farger. Grei leveringstid, tok ca 5 dager. Kosta med frakt 39$, og med dagens kurs på 6, noe kroner, så er det overkommelig! :D Kjempefin passform, funker fint den. Eneste minus er at selve veske tiltrekker litt støv, sånn litt klebrig silikon aktig. Men anbefales fortsatt.

  12. jeg prøvde å bruke ipoden som ekstern harddisk i går, bare for å prøve. Men der jeg skulle klikke for å aktivere den som diskbruk, var det liksom et grått felt over, slik at jeg ikke fikk klikke på den. Den var allerede aktivert, men jeg kunne ikke klikke den av. Jeg bruker usb2 når jeg kobler ipoden til pcen, men prøvde å bruke firewire. Vet ikke om det var innbildning eller flaks, eller min knøvelhet som gjorde det, men da kunne jeg trykke på den aktiver diskbruk-knappen, etter at aotusync var slått av.

     

    Men jeg måtte trykke på alt.2, oppdater kun markerte spillelister. Det jeg oppdaget etter ei lite stund, var at alle sangene bortsett fra den aktuelle spillelista jeg markerte, ble sletta fra ipoden. Hvordan bruke den som ekstern disk uten at sangene blir sletta?skal jeg velge alt.1?

     

    uansett, jeg klarte å bruke den som disk, og leste notatene på ipoden. men for at den kommer opp som egen disk i min datamaskin, måtte den første gjennkjennes av itunes. Skal det være slik? Og stemmer det også at når auto sync er slått av, så må man løse ut ipoden manuelt i itunes for å kunne disconnecte den fra dokken?

     

    mange spm... :blush:

     

    Og, nesten tilslutt... Har lagt inn kontakter i outlook for å prøve å legge dem inn på ipoden. Gjorde det via min datamaskin etc, og jeg finner filene på ipoden når jeg åpner den via min datamaskin, men de blir ikke vist på selve ipoden under kontakter. Hva er galt?

     

    Plutselig fikk jeg beskjed om at ipoden var uleselig, og måtte re-ett-eller-annet. starta maskinen på nytt, kobla ut ipoden, ble lei av å vente. Kjørte i usb2 istedet for firewire, og fikk lasta inn sangene som vanlig uten prob. noen som har peiling på hvorfor dette skjedde?

     

    Blir happy hvis noen har svar på disse spm :)

  13. jeg fikk min etter 14-19 dager. den kom med posten, postmannen hadde prøvd å levert på døra mens jeg var borte, så jeg vet ikke eksakt hvor menge dager det tok. Og jeg hadde med gravering, men tror ikke det tok noe spesielt mye ekstra tid.

     

    Skikkelig stil over innpakkinga! :cool: nesten sånn at jeg ikke turte å åpne, redd for å ødelegge eska, hehe...

×
×
  • Opprett ny...