Gå til innhold

HTH21

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HTH21

  1. marandber skrev (På 25.11.2021 den 14.43):

    Hei, jeg har et meget vagt minne om en serie om noen skapninger som bodde inni ett fjell eller en vulkan eller noe lignende. Mener å huske at introen startet på jorden før den zoomet dypere og dypere inn i dette "fjellet" til hulefolkene. Plis sjelen min få fred!

    Må være fra 2000 tallet en gang.

    Ikke animert, men på et slags underjordisk sett

    Er det Gnottene du tenker på? (Denne introen er på svensk da, men)

     

  2. Hei! 

    Jeg leter etter en serie jeg mener gikk på NRK eller TV2 på slutten eller midten av 90-tallet/tidlig 2000. (Den er trolig lagd i løpet av 90-tallet). Klarer ikke finne ut hva den heter, men jeg mener å huske at det er en anime, og i introen er det en jente på en sykkel, med grønt gress rundt seg. Hun sykler etter noe, eller noen tror jeg? Tror hun har brunt hår. Jeg mener å huske at det egentlig er fransk, men noe inni meg sier at det kanskje var anime også. Navnet på serien tror jeg er et jentenavn. Jeg har søkt på "Sophie", men det var ikke det jeg lette etter. Introsangen var oversatt til norsk.

    Sikkert umulig å finne ut basert på så dårlige detaljer, men all hjelp mottas med stor takk!! :))

     

    Bare glem dette. Jeg fant den lengre oppi her, det var Sophie og Virginie! Får ikke til å slette innlegget, så de som administrerer kan bare fjerne denne om de vil :)

×
×
  • Opprett ny...