Gå til innhold

Jugendsjefen

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jugendsjefen

  1. Sjørøver skrev:
    bubba477 skrev (5 minutter siden):

    Han går nok til slutt. Det tar en stund så blir presset for mye.

    Slår sjeldent feil det. Alle politikerene som har blitt tatt for juks det siste året skulle heller ikke trekke seg. Men alle gjorde det vell til slutt. 

    Klart ikke, de er jo pill råtne mange av dem. Og vi vet jo bare de som har blitt busta. Verste er jo at systemet beskytter dem, men hjelper kanskje ikke så mye om folket lager helevete. Er ikke så kjekt å se sosiallivet forsvinne, som kanskje er eneste grunn til at de trekker seg.
  2. The Very End skrev:
    45 minutes ago, Jugendsjefen said:

    Kotick er scapegoat nå tenker jeg. SIkkert mye mer av dette i bransjen, men ingenting er bedre når de får saueflokken til å fokusere på et mål.

    Mennesker som betegner andre som saueflokk er som regel de samme folka som henter sine nyheter fra YouTube og andre "troverdige" kilder, mens de hevder å ha sannheten om stort og smått.

    Uansett, et sted må man begynne. Man løser ikke store problemer med enkle løsninger; man tar små steg og arbeider mot endemålet.

    Hva du sier først gjelder flesteparten i dag. De søker og leser/ser artikler og videoer som vinkler saker til deres synspunkt. Mye starter bare hvordan du søker på saker. Sånn er det med politikk også. Kan ikke si jeg kjenner denne saken ut/inn heller, men det tror ikke jeg noen andre enn dem på innsiden gjør heller. Liker ikke dette judge, jury and executioner uten bevis greiene som foregår på nett.
    • Liker 3
  3. tankbug skrev:

    Rockstar drar en Warcraft III Reforged, ja. Er det virkelig så lite marginer i spillindustrien at hvis du bruker 4 måneder med finpuss og QA ekstra, så er hele prosjektet meningsløst?

    Er ikke akkurat helt det samme. Denne remasteren har sett dritt ut lenge, Blizzard prøvde å skjule hvor dårlig WC reforged var til folk fikk det i henda. Warcraft 3 reforged nettsiden hadde jo den falske versjonen en stund etter release også med cutscenes som ikke eksisterte. Var jo skandaløst.
  4. Iki skrev:
    Jugendsjefen skrev (2 timer siden):

    Lurer virkelig på hva annet enn Genshin Impact det er verdt å kjøpe en ordentlig gaming telefon for? selv det bør spilles på PC eller PS4/5

    Mange spill som er greie å spille på mobilen, men det er ikke så veldig mange som krever så mye kraft. 

    For det meste er det vel skytespill som fortnite og slikt hvor man ønsker høyere fps.

    Som er det det underliggende poenget mitt
  5. 14 minutes ago, BeThomas said:

    Jeg er ikke like heseblesende engasjert selv, men jeg tipper grunnen til at vedkommende er hissig er nok at en er lei av å bli stemplet.

    Det må være greit å mene forskjellige ting. Problemet er bare at dersom man mener "representasjon" ikke er ok, for eksempel i God of War, så blir man fort stemplet som rasist. Det kan gjøre en litt hissig tipper jeg.

    Egentlig ikke jeg heller, men det å sitte å fortelle andre hva de skal tenke/mene/tåle det går langt over streken. Man må være ganske mentalt umoden for å tro at det er sånn ting funker.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...