Gå til innhold

FiktivBruker

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

Innlegg skrevet av FiktivBruker

  1. shockorshot skrev (16 minutter siden):

    Vikingene reiste hele veien til arabiske land og langt inn i Russland. Ahmad ibn Fadlan er en av de som møtte dem og beskrev Volga vikingene i både positive og negative ordlag.

    De er de skitneste av alle Allahs skapninger: De renser seg ikke etter avføring  eller urinering og de vasker seg ikke når de er urene etter samleie og de vasker ikke engang hendene etter maten.

    jeg har aldri sett en mer perfekt fysikk enn deres – de er som palmetrær, lyse og rødmussede og går verken med tunika eller kaftan.

    De handlet varer i både vest, sør, nord, og øst. Båtene som vikingene hadde var jo på den tiden et teknologisk vidunder og lot dem reise langt og fjernt. Så møte andre etnisiteter når du reiset, var ikke uvanlig.

    Takk, jeg var ikke klar over at de reiste såppass langt.

    Etter å ha lest litt, så handler saken om Angrboda, Lokis kone. På samme måte som at det er rart om en gud i en afrikansk mytologi blir portrettert med «lys», vestlig utseende (selvom det ikke er beskrevet noe i mytologien), så syns jeg det er uvanlig med valget her. Det blir mer forståelig om man tar på brillene for år 2021 :) Men, jeg har tro på at selve spillet blir bra. Blir interessant å følge det.

    • Liker 2
  2. Det er selvfølgelig viktig i det virkelige samfunnet å være inklusive.

    Når selskaper som tjener penger følger dagens populære bevegelser og normer, kan det enkelte ganger være litt suspekt. Mener de virkelig med det de gjør, eller har det noe med inntjening å gjøre? Jeg har null peil på spredning av ulike folkeslag i vikingtiden, men uten fly og dagens langdistansebåter, så antar jeg at sjansen for å møte personer av en helt annet etnisitet som lav.

    Men det er 100% lov å gjøre hva man vil i et spill som utspiller seg i en fiktiv vikingverden. Akkurat som at man i et spill som utfolder seg i en bilsimulatoromgivelse velger å ha omvendt gravitasjon i enkelte deler av banen. Litt rart, men det er lov. Jeg tror jeg kommer til å spille spillet (hvis tiden tillater). Det er bare å akeptere at dette er et fiktivt vikingunivers laget i 2021-ånd.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...