Gå til innhold

Mortenvp

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mortenvp

  1. Hei!

     

    Min erfaring er at bærbare maskiner basert på P4 teknologien trekker mye strøm, og blir veldig varme. Dette fører igjen til ustabile maskiner. Vært borti en del defekte disker, hovedkort, vifter :thumbdown:

     

    Jeg hadde beholdt Dell maskinen, og som de andre sier heller kjøpt en ekstern DVD brenner.

  2. Hei :hmm:

     

    Har problemer med en maskin og windows update.

     

    Hver gang jeg har installert windows update på maskinen, får jeg ikke startet den etterpå. Dette gjelder win update generelt. OS: Win XP Pro

     

    Har prøvd å installere både fra cd, og internett. Har også prøvd akkurat den samme cdn med xp på en annen maskin, fungerte fint der.

     

    Jeg tror selv at det er en hardware feil, men det virker jo ikke som om det er en hardware feil (har testa ram, cpu, skjermkort....).

     

    Har installert en og en driver på maskinen for å sjekke at det ikke er driverne det er feil med.

     

    Noen som har noen tips? ;)

     

    Mvh Morten V. Pettersen

  3. Hei!
    Har en maskin bestående av Asus p4c800, p4 prosessor, corsair minne og i det hele tatt bra komponenter. Problemet mitt er som følgende:

    Jeg skal fikse maskinen for en kammerat, vet han har hatt trøbbel med hardisken før (WD 250GB). Problemet var at maskinen ikke ville boote. Greit nok, jeg installerte Windows XP og la inn drivere, restartet, kjørte winupdate, restartet og installerte noen programmer. Når jeg så skulle restarte igjen hang pcn seg like etter BIOS.

    Jeg tenkte så at det kunne være hardisken, siden det har vært problemer med den før. Satt i en annen hardisk og installerte xp, drivere, winupdate.... så etter noen rebooter skjedde det samme.

    Noen som har tips? :hmm:
×
×
  • Opprett ny...