Gå til innhold

Hubaluba

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hubaluba

  1. Bilen var på EU kontroll for litt over en måned siden. Hadde noen småmangler pluss at fjæra bak til høyre var rusta og måtte byttes. Det ville koste rundt 5000kr. Bilen er en gammel Ford og 5000 var akkurat på grensa til det jeg var villig til å bruke på rep. Spurte derfor om det var andre ting ved bilen som var feil eller så ut som kunne bli et problem i nær fremtid. Dem sa nei og jeg fikk bilen reparet.

    Nå har det gått litt over en måned og måtte ta med bilen tilbake på verkstedet fordi fjæra foran på venstre side hadde knekt. Å bytte den vil koste ca. 5000kr. Dette er ting dem sjekker på EU kontroll og det undrer meg hvordan dem lot det glippe for en fjær kan vel ikke gå fra innafor til knekt når bilen brukes annenhver helg+ på en måned? (Kjører den til og fra jobb) Hadde ikke reparert bilen hvis jeg viste det kom til å koste meg 10 000kr…

    Har egentlig lyst til å kreve noen form for kompensasjon for det men vet ikke om det er urimelig. Reparatøren sa at fjæra hadde pressa seg mot dekket etter den knakk så hadde jeg vært på e6 mens fjæra knak og den hadde punktert dekket mitt kunne jo ting gått ganske galt. 
    Tanker?

  2. Hei.

    Skal antageligvis begynne å studere i Bergen til nyåret og er dermed nødt til å kjøre Lillehammer-Bergen på vinterføre. Ifølge Google maps kan jeg enten følge E16 (over Filefjell) eller Rv7 men vet ikke hvilken som er best å kjøre om vinteren. Er å kjøre disse rutene i det hele tatt gjennomførbart om vinteren eller spør jeg om å skli av veien og havne i en grøft i ingenmannsland? Er det noen som har råd og erfaringer å dele angående rutevalg og føre?

×
×
  • Opprett ny...