Gå til innhold

Hvorfor

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hvorfor

  1. 0laf skrev (4 minutter siden):

    Det er bare å anmelde til Forbrukerrådet ... hver gang noe slikt skjer.

    Dette er ikke normal praksis, alle andre som driver butikk på den måten, driver i utgangspunktet med svindel.
    Man kan ikke selge ting for "omgående levering" som man egentlig ikke har.

    Rent teknisk er det trivielt å lage et ordresystem som fungerer, med en felles teller, slik at man ikke overselger, så det er ikke noen unnskyldning.

    Nå har jo flere av disse nettbutikkene holdt på slik i årevis, så det er på tide å rapportere de, da det ikke er en akseptabel måte å drive butikk på.

     

    Det jeg kanskje synes er mest ironisk med det hele er at det ligger så alt for mange helt nye Playstation 5 på finn.no at de ikke har stengt ned for salg av denne varen er sykt. Hadde de gjort det hadde man redusert scalpers en del. Men jeg nekter å kjøpe fra finn.no. La dem brenne inne med konsollene sine å forhåpentligvis går de med et stygt tapp.

    • Innsiktsfullt 1
  2. 0laf skrev (1 minutt siden):


    Bare lureri, de hadde fått inn noen få på lager, og var utsolgt på bare noen minutter, men nettsidene var oppe i flere timer, og de solgte flere hundre mer enn de hadde, totalt useriøst.

    Ja latterlig, når jeg bestilte var det fortsatt 100+ på status og følgte med at det gradvis gikk nedover over flere timer. Men sånn er det. Får vel tak i etterhvert.

×
×
  • Opprett ny...